123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 21.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Whiteboard markers

Op zoek naar de juiste stiften voor uw whiteboard? Wij hebben tot wel 8 verschillende kleuren. Bestel vandaag nog uw nieuwe whiteboard markers.

Whiteboard markers

Whiteboard markers bestellen? | Eenvoudig bij 123inkt

Whiteboard markers of whiteboardstiften worden vaak gebruikt, tijdens vergaderingen of in huis. Door het gebruik van de verschillende heldere kleuren is geschreven tekst goed te lezen, ook vanop afstand. De whiteboardstiften zijn te koop in verschillende diktes en vormen. Zo is een ronde punt ideaal om teksten te schrijven, terwijl de whiteboardstift met schuine punt veel gebruikt wordt om te markeren. Nog een voordeel is dat de stiften niet uitdrogen wanneer u de dop op de stift vergeet te doen.
 

De Edding whiteboard markers bevatten reukvrije en sneldrogende inkt. Ook is de inkt lichtbestendig en goed uitwisbaar met droog materiaal. Met een whiteboardwisser veegt u gemakkelijk het bord weer schoon. Om uw whiteboard in goede conditie te houden, kan u whiteboardreiniger aankopen. 
 

Navulling voor een whiteboard marker bestellen?

Om ervoor te zorgen dat u niet steeds nieuwe whiteboardmarkers hoeft te kopen, zijn navullingen voor de markers beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk de punt van de marker te vervangen, wanneer die begint te slijten. Zo hoeft u niet steeds nieuwe markers te kopen. Dat scheelt een hoop afval en geld!
 

Magnetische stiftenhouder kopen?

Een handige toevoeging aan uw whiteboard is de magnetische markerhouder. Daarmee kan u uw markers opbergen na gebruik, waardoor ze altijd binnen handbereik zijn.


Al uw whiteboard markers en andere whiteboard benodigdheden koopt u bij 123inkt. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis