123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Verfspuitbussen

Wij verkopen verfspuitbussen in de varianten mat en glans. Daarnaast hebben we ook primers en lak voor een goede basis- of toplaag. Bestel alles wat u nodig heeft om met verfspuitbussen aan de slag te gaan bij 123inkt.

1 - 0 van 0

Verfspuitbussen

Verfspuitbussen kopen

Onze Edding 5200 verfspuitbussen bevatten 200 ml verf per spray. De spuitbussen zijn voorzien van acrylverf en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. De verf droogt ontzettend snel en dekt in één keer. U hoeft dus geen rekening te houden met een wachttijd voor het aanbrengen van de tweede laag. De verf uit de sprays hecht op verschillende materialen, waaronder hout, metaal, linnen, kunststof, steen en papier.
 

De juiste primer bestellen

In ons assortiment kan u primer spray kopen. Een primer zorgt ervoor dat de verf goed hecht. Wij hebben verschillende soorten:

  • Kunststof primer verfspuitbus
    Deze spray is een geschikte basis voor permanent spray op kunststofoppervlakken.

  • Universele primer spray
    Deze primer spray beschermt uw oppervlak tegen roest en zorgt voor een gelijkmatige dekking en een optimaal glanseffect van uw verfspray.

  • Styropor primer spray
    Werkt u met isomo? Met de styropor primer spray creëert u een beschermlaag voor al uw piepschuimprojecten.

Gebruik lak voor de perfecte afwerking

Wanneer uw object voorzien is van een mooie kleur wil u natuurlijk dat deze kleur zo lang mogelijk mooi blijft. Ons assortiment bevat transparante matlakspray en transparante glanslakspray. Hiermee voorziet u uw acrylverfprojecten van een transparante afwerking die een beschermende en duurzame toplaag creëert. Deze toplaag is krasbestendig, stootbestendig en stofbestendig. Daarnaast is de toplaag bestand tegen UV en diverse weersomstandigheden. Een laag vernis over uw project is dus een goede keuze om de verf te beschermen.
 

Spuitkop vervangen?

Koop samen met uw spuitbussen ook de Edding 5200 spuitkopset. Deze set bevat verwisselbare spuitkoppen in verschillende maten. Hiermee kan u wisselen in breedte en variëren met dikke of dunne lijnen.


Bestel direct en ervaar het gemak van een verfspuitbus. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.