123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Glanslakmarkers

Edding glanslakmarkers zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren. De markers bestelt u bij ons met een puntdikte van 0.8 tot 4 mm, voor markeringen op diverse ondergronden. De inkt van deze glanslakmarkers droogt snel en hecht goed op vrijwel elk materiaal!

1 - 0 van 0

Glanslakmarkers

Glanslakmarkers bestellen?

De Edding glanslakmarkers zijn voorzien van een ronde punt, zodat ze geschikt zijn voor het maken van sierlijke markeringen. Door de verschillende maten van de punt zijn de markers geschikt voor het maken van decoraties met diverse lijndiktes. Zo zijn de stiften met een smalle punt van 0,8 mm erg handig voor het schrijven van teksten en het tekenen van details. Grovere lijnen of grotere tekeningen kan u maken met behulp van glanslakmarkers met een dikte van 1-2 mm. Heeft u liever een dikkere punt? Ook de lakmarkers met een punt van 2-4 mm dik hebben wij in verschillende kleuren.

Met glanslakmarkers kan u verschillende materialen decoreren. Schrijf of teken op onder andere glas, kunststof, hout en metaal. De permanente, lakachtige inkt in de markers is reukarm, wrijf- en watervast, sneldrogend en hittebestendig tot 400° Celsius. Alvorens een glanslakmarker te gebruiken, moet u de marker schudden en de punt van de marker indrukken, op bijvoorbeeld een stuk papier, om de lak in de punt te laten vloeien. Schaf bij deze lakmarkers meteen de vervangende punten aan, zo kan u uw marker extra lang gebruiken. De Edding 74M glanslakmarkers maken gebruik van het 'active paint systeem', daardoor kan u deze markers meteen gebruiken.
We hebben een kleurrijk assortiment glanslakmarkers voor u beschikbaar. Heeft u liever een lakmarker zonder glans? Kijk dan bij onze matlakmarkers en de andere speciale markers die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.