123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Schriften

In ons uitgebreide assortiment kantoorbenodigdheden vindt u zowel Atomaschriften, spiraalschriften, notitieboeken als standaard schriften. U kan kiezen uit gelijnde en geruite pagina’s en een pagina indeling voor muziek. Vandaag voor 23:59 besteld, is morgen in huis!

1 - 0 van 0

Schriften

Bestel hier schriften in verschillende formaten en kleuren

Schriften worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo leren kinderen op de lagere school erin schrijven en gebruiken studenten ze voor het maken van notities. Maar ook in het bedrijfsleven en thuis komen ze goed van pas. Voor bepaalde administratie, het maken van een to-do-lijst of voor het bijhouden van een plakboek of schetsboek bijvoorbeeld. Bij ons vindt u schriften in de formaten A4, A5, A6 en A7 en in verschillende kleuren.

Verschillende soorten schriften

Schriften zijn er in allerlei soorten en maten. Allemaal hebben ze eigen voordelen en toepassingen. Het is natuurlijk aan u om te kiezen welk schrift het best bij u past. We zetten hieronder de verschillende schriften op een rijtje, zodat u weet met welke aspecten u rekening moet houden.

Atomaschriften

Atomaschriften zijn een speciaal soort herbruikbare schriften, waarvan de vellen bij elkaar gehouden worden door een aantal plastic ringen. Door de vorm van de ringen en de perforaties van de vellen, kan u gemakkelijk pagina’s uit het schrift halen en ze nadien weer toevoegen. Het is dus ook mogelijk om een navulling papier te kopen zodat u uw Atomaschrift jarenlang kan gebruiken zonder een nieuw schrift te hoeven kopen.

Spiraalschriften

Spiraalschriften zijn schriften waarvan de bladzijden aan elkaar vastgemaakt zijn door middel van een metalen spiraalrug. Deze schriften hebben vaak een kartonnen kaft en zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Het ontwerp van het spiraalschrift zorgt ervoor dat u bladzijden eenvoudig kan uitscheuren. Eenmaal u de bladzijden heeft gescheurd, kan u ze uiteraard niet terug in het schrift plaatsen. Wel zijn sommige spiraalschriften voorzien van perforaties waardoor u uw notities achteraf in een ringmap of classeur kan stoppen.

Standaard schriften

Een standaard schrift uit ons aanbod heeft een soepele kaft en de pagina’s zijn aan elkaar geniet of genaaid. Het is dus niet mogelijk een pagina uit het schrift te scheuren. Hierdoor is dit soort schriften ideaal als huiswerkschrift. Wij hebben schriften met lijnen, ruiten²10 mm, 5 mm en 4x8 mm) en muziekliniatuur. Zo bieden we voor elk vak een geschikt schrift aan. Deze schriften komen in verschillende formaten en kleuren.

Notitieboeken

Notitieboeken lijken op gewone schriften, maar hebben een luxueuzere uitstraling door hun stevige kaft met bijvoorbeeld leerlook of klassevolle opdruk. Een notitieboek wordt, naast het maken van professionele aantekeningen, ook vaak gebruikt als dagboek, poëziealbum,schetsboek, bullet journal of plakboek. Precies om deze reden vindt u bij ons ook blanco notitieboeken en notitieboeken met een puntraster. Bovendien hebben wij ook herbruikbare notitieboeken van Rocketbook in ons gamma.

Mogelijk ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welke soorten schriften zijn er?

Schriften bestaan er in verschillende soorten en maten. Bij 123inkt.be verkopen we zowel standaard schriften, Atomaschriften, notitieboeken als spiraalschriften. Deze bieden we aan in de formaten A4, A5 en A6 en in verschillende kleuren. Elk soort schrift heeft zijn eigen voordelen en toepassingen.

Hoe kan ik mijn schrift personaliseren?

Schriften kan u op verschillende manieren personaliseren en aanpassen aan het doel waarvoor u ze gebruikt. Zo kan u bijvoorbeeld voor elk schoolvak een gepersonaliseerd schrift maken. Uw schrift versieren kan met o.a. stickers, etiketten, fineliners, stempels, washi tape etc. Deze artikelen vindt u het goedkoopst bij 123inkt.be.

Waar kan ik mooie schriften kopen?

123inkt.be heeft een ruim assortiment schriften in verschillende kleuren en formaten. Zo bieden wij schriften aan in een pak van 5 stuks in de kleuren blauw, geel, rood en zwart. Daarnaast verkopen we ook notitieboeken, Atomaschriften en spiraalschriften met leuke prints en in vrolijke kleuren.


Heeft u vragen over het bestellen van schriften? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantendienst u graag verder.