123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Zichtpanelen


In ons assortiment vindt u sterke zichtpanelen voor op tafel en met wandmontage. Zo’n zichtpanelensysteem omvat 10 aanpasbare panelen in A4-formaat. Bestel uw zichtpanelen voordelig online.


Kwaliteitsvolle zichtpanelen online kopen

Zichtpanelen zijn zowel geschikt voor intern gebruik als reclame voor klanten. Het hoofddoel ervan is namelijk informatie verschaffen. Het zichtpanelensysteem kan op de werkplaats bijvoorbeeld gebruikt worden om de medewerkers te informeren over de werk- en brandveiligheid.

Dankzij de duurzaamheid op lange termijn zijn ze ideaal om te transporteren. Het is het uitstekende displayscherm bij beurzen, tentoonstellingen en klantenbezoeken. Daarnaast kunnen zichtpanelen ook gebruikt worden voor een menukaart, prijslijst, plattegrond of handleiding.

Zichtpanelen voor op tafel of aan de wand

De zichtpanelen zijn verkrijgbaar in een wandmodule en in een tafelmodule. De wandmodule bevestigt u met de meegeleverde instructies en montageset makkelijk aan de muur. Daarnaast kan u de wandmodule ook uitbreiden door verschillende systemen naast elkaar te combineren. De tafelmodule, daarentegen, bestaat uit een tafelstandaard en paneeldrager.

Belangrijk om weten is dat deze tafelmodule ook aan de muur bevestigd kan worden. Dubbel handig, dus! Wil u een echte eyecatcher aanschaffen? We bieden ook een tafelmodule met gegalvaniseerde kogel aan. Dit zorgt voor een enorm flexibel zichtpanelensysteem.

Andere soorten presentatieborden

Bent u naast zichtpanelen nog op zoek naar een andere manier om uw documenten te presenteren? Neem dan eens een kijkje tussen onze andere presentatieborden. Onze kliklijsten, folderhouders of informatieborden bieden een wereld aan mogelijkheden.
 

Veelgestelde vragen

Wat zijn zichtpanelen?

Een zichtpaneel is een combinatie van meerdere stevige plastic insteekhoesjes die aan elkaar vastgemaakt zijn op een standaard. U kan de zichtpanelen als mobiel systeem gebruiken of u kan het zichtpanelensysteem ook op een ondergrond vastmaken.

Waarvoor worden zichtpanelen gebruikt?

Zichtpanelen kunnen enerzijds intern gebruikt worden om informatie te verschaffen aan medewerkers. Denk hierbij aan een overzicht van interne nummers of informatie rond brand- en werkveiligheid. Het displaysysteem kan ook extern ingeschakeld worden als promotiemateriaal. Alle documentatie wordt dan op een duidelijke manier gepresenteerd aan potentiële klanten.

Wat is het verschil tussen een informatiekader, een kliklijst en een zichtpaneel?

Een informatiekader is magnetisch en uitsluitend geschikt voor metalen oppervlakken. Het kan één document presenteren. Ook een kliklijst is geschikt voor het vertonen van slechts één enkel document. De kliklijst is gemakkelijk op te hangen aan de muur. Een zichtpaneel daarentegen is handig voor het vertonen van meerdere documenten. Het kan zowel aan de muur als op tafel geplaatst worden.
 

Heeft u nog vragen over het bestellen van zichtpanelen? Kijk dan even op onze Vraag en antwoord pagina. Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen. Vindt u toch nog niet wat u zoekt? Contacteer dan onze klantendienst, wij helpen u graag verder!