123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Bestel & win een goudstaaf!

Zichtpanelen


In ons assortiment vindt u sterke zichtpanelen voor op tafel en met wandmontage. Zo’n zichtpanelensysteem omvat 10 aanpasbare panelen in A4-formaat. Bestel uw zichtpanelen voordelig online.


Durable Sherpa display wandmodule met 10 zichtmappen A4 563122 246303
vergroten
Omschrijving Dit Durable Sherpa display-systeem kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd. Het systeem heeft 10 zichtpanelen voor A4-documenten. Medewerkers of klanten kunnen hier eenvoudig doorheen bladeren. Zo heeft iedereen altijd toegang tot belangrijke informatie. Gebruik de zichtmappen bijvoorbeeld voor een menukaart, prijslijsten, plattegrond of handleiding. Geleverd inclusief montageset.
Specificaties
Merk: Durable Formaat: A4
Type: wanddisplaysysteem Hoezen: 10 stuks
Kleur: zwart/grijs OEM-code: 563122
Materiaal: polypropyleen Ons artikelnr: 246303
Morgen in huis
€ 51,50 (Incl. 21% btw)
( € 42,56 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Tarifold display wandmodule met 10 zichtmappen A4 T414109 261018
vergroten
Omschrijving Met dit Tarifold display-systeem presenteert én beschermt u 20 A4-documenten zoals menukaarten, prijslijsten of instructies. Het systeem heeft 10 zwenkbare zichtpanelen, waar u aan de voor- en achterkant een vel papier in kan tonen. De hoesjes zijn extra sterk dankzij de geïntegreerde staaldraad. U bevestigt de lichtgrijze wand-unit eenvoudig aan de muur. Zo kunnen medewerkers of klanten hier eenvoudig doorheen bladeren en hebben zij altijd toegang tot belangrijke informatie. Bevestig meerdere systemen naast elkaar om nog meer ruimte voor A4'tjes te creëren. Dit wand-displaysysteem wordt geleverd inclusief 5 clip-on index tabs met inzetstukken, montageset, afstandhouder en een handleiding.
Specificaties
Merk: Tarifold Formaat: A4
Type: wanddisplaysysteem Hoezen: 10 stuks
Kleur: grijs OEM-code: T414109
Materiaal: polypropyleen Ons artikelnr: 261018
Morgen in huis
€ 47,50 (Incl. 21% btw)
( € 39,26 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Tarifold display tafelmodule met 10 zichtmappen A4 T434109 261019
vergroten
Omschrijving Met dit Tarifold display-systeem presenteert én beschermt u 20 A4-documenten zoals menukaarten, prijslijsten of instructies. Aan de lichtgrijze bureaustandaard zitten 10 zwenkbare zichtpanelen vast, waar u aan de voor- en achterkant een vel papier in kan tonen. De hoesjes zijn extra sterk dankzij de geïntegreerde staaldraad. Zo kunnen medewerkers of klanten hier eenvoudig doorheen bladeren en hebben zij altijd toegang tot belangrijke informatie. Dit tafel-displaysysteem wordt geleverd inclusief 5 clip-on index tabs met inzetstukken, afstandhouder en een handleiding.
Specificaties
Merk: Tarifold Formaat: A4
Type: tafeldisplaysysteem Hoezen: 10 stuks
Kleur: grijs OEM-code: T434109
Materiaal: polypropyleen Ons artikelnr: 261019
Morgen in huis
€ 78,50 (Incl. 21% btw)
( € 64,88 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Durable Sherpa display tafelmodule met 10 zichtmappen A4 563222 310029
vergroten
Omschrijving Het tafeldisplaysysteem van Durable bestaat uit een modulaire tafelstandaard, een paneeldrager, 10 zichtpanelen voor A4 documenten en 10 kunststof ruiters met blanco insteekkaartjes. Medewerkers of klanten bladeren hiermee gemakkelijk door documenten als menukaarten, prijslijsten of handleidingen. De zichtpanelen zijn volledig omlijst met een stevig raam, waarvan 5 rood en 5 zwart gekleurd zijn. Het polypropyleen-folie is geschikt voor de scanner.
Specificaties
Merk: Durable Formaat: A4
Type: tafeldisplaysysteem Hoezen: 10 stuks
Kleur: zwart/rood OEM-code: 563222
Materiaal: polyamide Ons artikelnr: 310029
Morgen in huis
€ 79,50 (Incl. 21% btw)
( € 65,70 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Durable Sherpa draaiende display tafelmodule met 10 zichtmappen A4 558701 310030
vergroten
Omschrijving Het tafeldisplaysysteem van Durable geeft u de mogelijkheid om documenten professioneel te presenteren. Het bijzondere aan deze tafelmodule is de gegalvaniseerde kogel. Hierdoor kunt u de zichtpanelen 360° draaien. Ook kunt u de leeshoek variëren van 25° tot 70° draaien. En dit alles zonder de voet uit balans te brengen. Het zichtpanelensysteem is voorzien van 10 A4 zichtmappen met stevige, zwarte ramen.
Specificaties
Merk: Durable Formaat: A4
Type: tafeldisplaysysteem Hoezen: 10 stuks
Kleur: zwart OEM-code: 558701
Materiaal: polypropyleen Ons artikelnr: 310030
Morgen in huis
€ 106,50 (Incl. 21% btw)
( € 88,02 excl. 21% btw )
direct leverbaar

Kwaliteitsvolle zichtpanelen online kopen

Zichtpanelen zijn zowel geschikt voor intern gebruik als reclame voor klanten. Het hoofddoel ervan is namelijk informatie verschaffen. Het zichtpanelensysteem kan op de werkplaats bijvoorbeeld gebruikt worden om de medewerkers te informeren over de werk- en brandveiligheid.

Dankzij de duurzaamheid op lange termijn zijn ze ideaal om te transporteren. Het is het uitstekende displayscherm bij beurzen, tentoonstellingen en klantenbezoeken. Daarnaast kunnen zichtpanelen ook gebruikt worden voor een menukaart, prijslijst, plattegrond of handleiding.

Zichtpanelen voor op tafel of aan de wand

De zichtpanelen zijn verkrijgbaar in een wandmodule en in een tafelmodule. De wandmodule bevestigt u met de meegeleverde instructies en montageset makkelijk aan de muur. Daarnaast kan u de wandmodule ook uitbreiden door verschillende systemen naast elkaar te combineren. De tafelmodule, daarentegen, bestaat uit een tafelstandaard en paneeldrager.

Belangrijk om weten is dat deze tafelmodule ook aan de muur bevestigd kan worden. Dubbel handig, dus! Wil u een echte eyecatcher aanschaffen? We bieden ook een tafelmodule met gegalvaniseerde kogel aan. Dit zorgt voor een enorm flexibel zichtpanelensysteem.

Andere soorten presentatieborden

Bent u naast zichtpanelen nog op zoek naar een andere manier om uw documenten te presenteren? Neem dan eens een kijkje tussen onze andere presentatieborden. Onze kliklijsten, folderhouders of informatieborden bieden een wereld aan mogelijkheden.
 

Veelgestelde vragen

Wat zijn zichtpanelen?

Een zichtpaneel is een combinatie van meerdere stevige plastic insteekhoesjes die aan elkaar vastgemaakt zijn op een standaard. U kan de zichtpanelen als mobiel systeem gebruiken of u kan het zichtpanelensysteem ook op een ondergrond vastmaken.

Waarvoor worden zichtpanelen gebruikt?

Zichtpanelen kunnen enerzijds intern gebruikt worden om informatie te verschaffen aan medewerkers. Denk hierbij aan een overzicht van interne nummers of informatie rond brand- en werkveiligheid. Het displaysysteem kan ook extern ingeschakeld worden als promotiemateriaal. Alle documentatie wordt dan op een duidelijke manier gepresenteerd aan potentiële klanten.

Wat is het verschil tussen een informatiekader, een kliklijst en een zichtpaneel?

Een informatiekader is magnetisch en uitsluitend geschikt voor metalen oppervlakken. Het kan één document presenteren. Ook een kliklijst is geschikt voor het vertonen van slechts één enkel document. De kliklijst is gemakkelijk op te hangen aan de muur. Een zichtpaneel daarentegen is handig voor het vertonen van meerdere documenten. Het kan zowel aan de muur als op tafel geplaatst worden.
 

Heeft u nog vragen over het bestellen van zichtpanelen? Kijk dan even op onze Vraag en antwoord pagina. Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen. Vindt u toch nog niet wat u zoekt? Contacteer dan onze klantendienst, wij helpen u graag verder!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten