123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Folderhouders

Informatie op een nette manier presenteren? Met behulp van een folderhouder kan u posters, menukaarten en andere documenten op aantrekkelijke wijze aanbieden. Bestel nu voordelig een folderdisplay.

1 - 0 van 0

Folderhouders

Op zoek naar een folderhouder? Bestel voordelig online

Bij 123inkt kan u kiezen uit een uitgebreid assortiment aan folderhouders in allerlei formaten, zoals A3, A4, A5, A6 en A7. De informatiedisplays maken het mogelijk om uw boodschap op overzichtelijke wijze te tonen. Het verwisselen van documenten gaat snel en gemakkelijk, zodat u de informatie altijd up-to-date kan houden.

Wil u informatie ophangen? Dan is een informatiekader de juiste keuze. Voor brochures en folders is er de wandfolderhouder. Dit type houder is eenvoudig aan de muur te bevestigen en presenteert folders in één of meerdere opbergvakken, waaruit bezoekers gemakkelijk een exemplaar kunnen nemen. Op balies en bureaus plaatst u een tafelhouder met T-voet of L-voet. Met dit display trekt uw poster zeker de aandacht van voorbijgangers.

Speciale folderhouders
Voor sommige documenten bestaan er specifieke folderhouders. U kan daarbij denken aan een brievenstandaard voor het opbergen en ordenen van kaarten en brieven. Of een actiebak met een gleuf en opvangbak, waarin onder meer formulieren verzameld kunnen worden. Zo'n verzamelbox is handig op beurzen, net als prijsstandaarden en tafelkaartjes. Met een visitekaarthouder toont u visitekaartjes van uw bedrijf of werknemers op overzichtelijke wijze. In een restaurant komen zichtpanelen en menuclips tot hun recht bij het presenteren van het menu.

Heeft u vragen over het bestellen van folderhouders bij 123inkt? Onze klantendienst helpt u graag!