123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Kliklijsten


Gebruik kliklijsten als informatiebord, zodat u uw posters, aankondigingen of huisregels duidelijk kan uithangen. Koop kliklijsten en presenteer uw informatie.


Bestel eenvoudig kliklijsten bij 123inkt

Een kliklijst of clipframe is erg handig voor het ophangen van bijvoorbeeld posters en informatiesheets. Kenmerkend aan kliklijsten zijn de handige randen die u met gemak open klikt om de inhoud te vervangen. 

 

Ons assortiment bevat Maul kliklijsten die specifiek geschikt zijn voor gebruik in een binnenruimte. Deze kliklijsten zijn voorzien van UV-werende antireflectiefolie waardoor de inhoud niet zal verkleuren en hierdoor langere tijd kan blijven hangen. Dankzij de voorgeboorde gaten in de aluminiumlijst hangt u deze gemakkelijk op. De lijsten zijn te koop in verschillende formaten: we hebben A3-, A4- en A5-kliklijsten in ons assortiment.

 

Onze Nobo kliklijsten zijn ook verkrijgbaar in A3-, A4- en A5-formaat. Deze informatieborden zijn weerbestendig en spatwaterdicht, waardoor ze geschikt zijn om zowel binnen als buiten te gebruiken.

 

Bestel kliklijsten om uw informatie op een opvallende manier te presenteren. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.