123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Papiersnijders

Zoekt u een manier om foto's en papier snel en op een nauwkeurige manier uit te snijden? Dan is de papiersnijder een handige tool. Bespaar uzelf de moeite van het knippen met een schaar en bestel een van de papiersnijders uit ons assortiment.

1 - 0 van 0

Papiersnijders

Bestel uw snijmachine eenvoudig online bij 123inkt.be

Met behulp van een rolsnijmachine of hefboomsnijmachine snijdt u gemakkelijk meerdere vellen tegelijk.
  • Rolsnijmachine
    Het papier wordt gesneden doordat het mes over het papier rolt. Een rolsnijmachine wordt als vervanger van een schaar gebruikt in huis, op school en op kantoor. De meeste rolsnijmachines zijn geschikt voor kleinere stapels papier, maar onze Dahle rolsnijmachine voor A4-papier of A3-papier kan een stapel van maximaal 20 vellen snijden.
  • Hefboom snijmachine
    Met de hendel snijdt of hakt u grotere stapels papier, tot wel 40 vellen in één keer. Ze zijn voorzien van een veiligheidskap die u bescherming geeft tijdens het snijden. Deze papiersnijders worden ook wel eens guillotine snijmachines genoemd.
Met behulp van de richtlijnen op de snijmachine ziet u precies hoe u de uitsnede langs een kaarsrechte lijn snijdt. Ons assortiment bevat papiersnijders geschikt voor A3-, A4- en A5-papier. Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor vervangende snijmessen en snijstrips, om uw papiersnijder in topconditie te houden.

Koop ook snijmessen voor uw papiersnijder

Wanneer een snijmes niet meer scherp is, kan u een vervangend mes kopen. Zo moet u geen nieuwe papiersnijder aanschaffen. Deze snijmessen zijn ook te koop in varianten voor een geperforeerde lijn, voor een vouwlijn en om een golvende snee te maken.

Veelgestelde vragen

Wat is een papiersnijder?

Een papiersnijder is een machine waarmee u in één beweging nauwkeurig papiervellen afsnijdt. De machine heeft een werkplatform met schaalverdeling en een snijmes. De traditionele papiersnijder is de hefboom snijmachine. Later verscheen de rolsnijmachine.

Wat is het verschil tussen een hefboom snijmachine en rolsnijmachine?

De hefboom snijmachine heeft een groot mes dat u naar beneden drukt om papier af te snijden. Hij is gemaakt van stevig metaal en heeft een grote snijcapaciteit. De rolsnijmachine heeft een ‘mesblok’ dat u van boven naar beneden schuift om papier af te snijden. Hij is goedkoper en heeft een kleinere snijcapaciteit. Ontdek de verschillen op 123inkt.be!

Wat kost een papiersnijder?

Dit is afhankelijk van het soort papiersnijder. Rolsnijmachines zijn bijvoorbeeld goedkoper dan hefboom snijmachines, omdat ze een kleinere snijcapaciteit hebben. Op 123inkt.be bestelt u de beste papiersnijders met laagsteprijsgarantie.

Hoe maak ik het mes van mijn papiersnijder scherp?

U kan het snijmes uit de machine halen en slijpen op een slijpsteen of slijpschijf. Daarnaast kan u het mes scherp houden door af en toe te snijden in aluminiumfolie. Hierdoor voorkomt u dat het mes bot wordt.


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.