123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
bijna 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

Papiersnijders

Zoekt u een manier om foto's en papier snel en op een nauwkeurige manier te snijden? Dan is de papiersnijder een handige tool. Bespaar uzelf de moeite van het knippen met een schaar en bestel een van de snijmachines voor papier in ons assortiment op 123inkt.

Papiersnijders

Bestel uw snijmachine eenvoudig online bij 123inkt.be

Met behulp van een rolsnijmachine of guillotine snijmachine snijdt u gemakkelijk meerdere vellen tegelijk. 

  • Rolsnijmachine: het papier wordt gesneden doordat het mes over het papier rolt. Een rolsnijmachine wordt als vervanger van de schaar gebruikt in huis, op school en op kantoor. De meeste rolsnijmachines zijn geschikt voor kleinere stapels papier tegelijkertijd, maar onze Fellowes rolsnijmachine Atom voor A4 papier of A3 papier kan een stapel van maximaal 30 vellen snijden.

  • Guillotine snijmachine: met de hendel snijdt of hakt u grotere stapels papier, tot wel 40 vellen in één keer. Ze zijn voorzien van een veiligheidskap die u bescherming geeft tijdens het snijden. Deze papiersnijders worden ook wel eens hefboomsnijmachines genoemd.

Met behulp van richtlijnen op de snijtafel ziet u precies hoe u de uitsnede langs een kaarsrechte lijn snijdt. Ons assortiment bevat papiersnijders geschikt voor A3, A4 en A5 papier. Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor vervangende snijmessen en snijstrips, om uw bordschaar in topconditie te houden. 

Snijmessen kopen

Wanneer een snijmes niet meer scherp is, kan u een vervangend mes kopen, zo hoeft u niet een volledig nieuwe papiersnijder aan te schaffen. Deze snijmessen zijn ook te koop in varianten voor een geperforeerde lijn, voor een vouwlijn en om een golvende snee te maken. 


Met topmerken als Rexel en Fellowes bent u verzekerd van een papiersnijder van kwaliteit. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten