123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Passers

 
Koop hier uw passers, gemaakt van hout, metaal of kunststof. U kiest hier uit een breed assortiment aan schoolbordpassers en schoolpassers in verschillende kleuren, zoals blauw, groen, roze en geel. Bestelt u uw passer voor 23:59 uur? Dan heeft u deze de volgende dag al in huis!

Passer kopen? Bestel hem hier snel!

Of u nu een cirkel moet tekenen of begint met een nieuwe schets of tekening, passers hebben verschillende lengtes, waardoor u met iedere passer een ander formaat cirkel kan maken. Dit is goed om op te letten wanneer u een passer koopt.

Het verschil tussen de soorten passers

Bij ons kiest u uit een uitgebreid assortiment passers. Dit assortiment is onder te verdelen in twee groepen: de schoolpasser en de schoolbordpasser.

Schoolpasser

De schoolpasser is het bekende kleine broertje van de schoolbordpasser. Deze wordt gebruikt tijdens de wiskunde- of rekenles.

Schoolpasser:
  • Kleine passer
  • Gebruikt tijdens de wiskunde- of rekenles
  • Navulbare potloodpunt
  • Kleine cirkels tekenen
  • Vaak gemaakt van kunststof of metaal

Schoolbordpasser

Aan de andere kant hebben we de schoolbordpasser, die vaak wordt gebruikt door leerkrachten. Dit zijn grotere passers waarmee u op een krijtbord makkelijk grote cirkels kan tekenen. Zorg ervoor dat u het juiste formaat passer koopt, aangezien het niet aan te raden is om met een schoolbordpasser in een klein schrift aan de slag te gaan. Passers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, voor het tekenen van grote en kleine cirkels. Bij ons koopt u passers waar de potloodstift al in zit. Ook kan u kiezen voor een passer waar u zelf een stift of potlood op kan zetten.

Schoolbordpasser:
  • Voor het tekenen op schoolborden
  • Grote cirkels tekenen
  • Vaak gemaakt van hout

Professionele passer

Een passer gebruikt u niet alleen tijdens de les of tijdens het lesgeven. Een professionele passer wordt ook gebruikt bij bepaalde beroepen. Op schepen van bijvoorbeeld de marine worden passers gebruikt om afstanden op een kaart te meten. Vaak wordt een passer ook gebruikt door architecten en ontwerpers. Een passer is namelijk perfect om afmetingen te meten.

Ook handig om te bestellen

Veelgestelde vragen

Wat is de beste passer?

U koopt een schoolbordpasser als u op een groot oppervlak een cirkel moet tekenen, bijvoorbeeld op een schoolbord als u voor de klas staat. Een schoolpasser wordt gebruikt om op kleine oppervlaktes cirkels te tekenen, bijvoorbeeld in een schrift tijdens de reken- of wiskundeles. Passers kunnen verschillende formaten cirkels maken. Let hier goed op als u een passer koopt.

Waar koop ik een passer?

Bij 123inkt.be koopt u schoolbordpassers en schoolpassers voor de laagste prijs. U kiest uit verschillende materialen, zoals hout, kunststof en metaal en verschillende kleuren. Als u uw passer voor 23:59 uur bestelt, dan heeft u hem morgen al in huis!

Hoe werk ik met een passer?

Een passer bestaat uit twee ‘benen’ die ieder een andere functie hebben. Aan het ene been is een potloodstift bevestigd, waarmee de cirkel of lijn getekend wordt. Aan het andere been zit een naald vast die gebruikt wordt om de passer stevig op het papier vast te zetten. De naald van de passer steekt u in het papier, waarna u met het andere been een draaiende beweging om de as van de naald maakt. Op deze manier tekent u een cirkel of lijn om de naald heen.


Heeft u nog vragen over het bestellen van een passer? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.