123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

10% korting op alle label & tapes van ons huismerk

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Schoolgerief

 
Bij ons vind je een uitgebreid assortiment schoolgerief aan de laagste prijs. Of je nu op zoek bent naar schoolspullen voor het nieuwe schooljaar of je oude schoolmateriaal wil vervangen, wij hebben alles in huis voor een succesvolle start. Vandaag besteld, morgen geleverd!
1 - 0 van 0

Schoolgerief

Koop hier jouw schoolgerief aan de laagste prijs

Investeer in kwalitatief schoolmateriaal

Kwaliteitsvolle schoolspullen zijn onmisbaar voor een productief schooljaar. Van stevige rugzakken en duurzaam schrijfgerief tot schrijfblokken en grafische rekenmachines, het juiste materiaal maakt het verschil. Kwalitatief schoolmateriaal helpt je om je langer te concentreren op de leerstof en gefocust te blijven. Bovendien gaat het schoolgerief langer mee, wat op lange termijn voordeliger uitkomt.

Koop je schoolgerief makkelijk en snel

Geen zin in de drukte van de winkelstraat? Geen nood, bij ons koop je jouw schoolartikelen eenvoudig online! Zo bespaar je niet alleen tijd, maar kan je ook makkelijker de prijzen vergelijken. Bij ons vind je in slechts enkele klikken alles wat je nodig hebt voor een goede start van het schooljaar: een brooddoos, mappen, schooletiketten, tabbladen of woordenboeken… Bij ons ben je aan het juiste adres.

Schoolgerief voor elke leerling of student

Of je nu op de basisschool, middelbare school of universiteit zit, we hebben het ideale schoolgerief voor elke student. Van kleurpotloden en kleurrijke pennenzakken voor de jongste leerlingen tot professionele agenda’s en ringmappen voor studenten, ons aanbod is zorgvuldig samengesteld om aan ieders behoeften te voldoen.

Maar welke spullen zijn nu onmisbaar en moet je absoluut in huis halen voor de start van het nieuwe schooljaar? Lees onze blog met must haves voor de basisschool of bekijk de checklist met schoolgerief voor de middelbare school.

Bespaar met ons 123inkt huismerk

De start van een nieuw schooljaar brengt vaak heel wat kosten met zich mee. Bespaar op je schoolspullen door te kiezen voor ons voordelig 123inkt huismerk. Onze producten zijn niet alleen betaalbaar, maar ook van hoge kwaliteit, zodat je zeker van de beste prijs-kwaliteitverhouding kan genieten. Bovendien zorgt ons uitgebreide assortiment ervoor dat je alles wat je nodig hebt gemakkelijk op één plek kan vinden.

Verwante producten

Veelgestelde vragen

Waar kan ik goedkoop schoolgerief kopen?

Bij 123inkt.be koop je je schoolartikelen voor de beste prijs, zonder in te boeten aan kwaliteit. Kies voor ons voordelig 123inkt huismerk voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Als je vandaag nog bestelt, dan heb je jouw schoolmateriaal morgen al in huis!

Welk schoolmateriaal heb ik nodig voor het nieuwe schooljaar?

Voor de basisschool heb je een boekentas, brooddoos, drinkbus en schrijfgerief nodig. Voor de middelbare school zijn ook ring- en bestekmappen, cursusblokken, markeerstiften en een rekenmachine onmisbaar. Bekijk het uitgebreide aanbod op 123inkt.be om jouw volledige uitrusting samen te stellen.

Waar koop ik kwalitatief schrijfgerief?

Kwaliteitsvol schrijfgerief koop je bij 123inkt.be. Van pennen en potloden tot markeerstiften en tintenkillers, bij ons vind je alles wat je nodig hebt aan de laagste prijs.


Heeft u vragen over het bestellen van schoolgerief? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantendienst u graag verder.