123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 21.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Schoolgerief


Wie naar school gaat of naar school is geweest, weet het wel uit ondervinding. Er is heel wat nodig om de boekentas mee te vullen. Gelukkig kan u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan schoolmateriaal. Zo vertrekt u of uw kind perfect voorbereid naar school met het juiste schoolgerief.

Schoolgerief

Bestel schoolgerief eenvoudig online

Rugzakken in verschillende kleuren en formaten

De eerste stap is natuurlijk een leuke rugzak uitkiezen om daarna met de mooiste schoolspullen op te vullen. Wij verkopen rugzakken van Kangaro in verschillende formaten en leuke kleuren. Bent u eerder op zoek naar een rugzak om te gebruiken voor de sportles? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze turnzakken. Daarnaast bieden we ook safepacks aan, die zijn ideaal om waardevolle voorwerpen in op te bergen en u kan er bovendien ook een laptop of tablet in kwijt.

Ruim assortiment aan schoolmateriaal

Sommige schoolbenodigdheden hoeft u maar een keer te kopen, aangezien deze een volledige schooltijd meegaan. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze grafische rekenmachines, die beschikken over een speciale examenstand om bepaalde functies tijdelijk uit te schakelen. Tijdens de wiskundeles komen daarnaast ook passers goed van pas. Sommige schoolmaterialen heeft u daarentegen elk jaar opnieuw nodig, zoals schoolagenda’s, cursusblokken, schooletiketten, balpennen enzovoort. Wist u trouwens dat u bij ons ook brooddozen voor uw lunch kan kopen?

Voordelig schoolgerief razendsnel geleverd

U kan alle schoolgerief makkelijk meebestellen wanneer u nieuwe inktpatronen of toners bestelt. Uiteraard kan u ook printpapier of kantoorbenodigdheden aan uw bestelling toevoegen. Bij ons vindt u een zeer breed assortiment aan voordelige prijzen. Bovendien profiteert u van de laagsteprijsgarantie op originele merkproducten. Ook schoolspullen worden razendsnel geleverd: vandaag besteld is morgen in huis!

Heeft u nog vragen over het bestellen van schoolgerief? Bekijk dan eens onze Vraag en antwoord pagina. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis