123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden!

Schrijfblokken

Van kleine krabbels tot belangrijke aantekeningen: een notitieblok mag op geen enkel bureau ontbreken! Bestel hier uw kladblok met geruit, gelijnd of blanco papier in diverse formaten.

Schrijfblokken

Bestel schrijfblokken en notitieboekjes voordelig online

‘Ouderwets’ schrijven blijft altijd handig, of u nu een snelle boodschappenlijst wil maken of juist iets belangrijks moet noteren. Wist u dat u informatie veel beter onthoudt wanneer u ze opschrijft? Daarom is het goed om altijd een papier binnen handbereik te hebben. In een schrijfblok heeft u voldoende ruimte voor al uw aantekeningen en voorkomt u bovendien dat u deze kwijtraakt. In ons assortiment vindt u kladblokken in verschillende formaten die zowel voor onderweg als op het (school)bureau van pas komen: van standaard A4 tot compact A7 en alles daartussenin.

Cursusblokken: geruit, gelijnd of blanco

Onze schrijfblokken verschillen niet alleen in formaat. Zo zijn er bijvoorbeeld ook handige spiraalschriften waarvan u de bladzijden gemakkelijk omslaat en gebonden notitieboeken die tegen een stootje kunnen. Ook aan de binnenkant zien ze er anders uit: notitieblokken met lijntjespapier zijn ideaal voor geschreven aantekeningen op kantoor, terwijl cursusblokken met ruitjes goed van pas komen tijdens de wiskundelessen. Kies voor een blanco notitieblok als u alle kanten wil uitgaan: van geschreven tekst tot schetsen, krabbels en tekeningen. Indien u creatief aan de slag gaat met tekenen, kiest u beter voor een schetsboek. Daarin zijn uw creaties beter beschermd.

Voor al uw bureau-accessoires

Om uw notitieboeken vol te kunnen schrijven, heeft u natuurlijk ook een goede voorraad pennen nodig. Gelukkig vindt u die, net als vele andere schrijfwaren, in ons ruime assortiment kantoorartikelen. Bent u op zoek naar een kleiner papierformaat om uw schrijfsels op kwijt te kunnen? Neem dan ook een kijkje bij het aanbod post-its.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van schrijfblokken, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten