123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pennen

Bij ons vindt u pennen in alle kleuren, soorten en maten: van onze eigen gele 123inkt balpennen tot de klassieke vulpen en gekleurde fineliners. Bestel vandaag nog uw favoriete pen!

1 - 0 van 0

Pennen

Alle soorten pennen bestelt u online bij 123inkt.be

Sommigen beweren dat de 123inkt pen de aangenaamst schrijvende pen van België is, maar oordeel vooral zelf: ze is beschikbaar in verschillende inktkleuren! Daarnaast verkopen wij ook bekende merken zoals BIC, Papermate en Schneider.

Luxe balpennen
Wanneer u indruk wil maken op kantoor of in de aula, is een balpen van Cross, Parker of Scheaffer ideaal. Deze balpennen met een chroom afwerking hebben een luxueuze uitstraling en een klassiek ontwerp, waardoor zij comfortabel schrijven. Ook vulpennen hebben een elegante uitstraling. Bovendien zijn deze pennen ideaal als u veel schrijft, omdat ze erg licht zijn.

AirPress pennen om ondersteboven te schrijven
Gebruikt u balpennen regelmatig buitenshuis? Bekijk dan onze speciale AirPress pennen. Deze pennen zijn ontwikkeld door NASA om zonder invloed van zwaartekracht te kunnen schrijven. De luchtdrukpennen maken gebruik van een hydraulisch systeem, waardoor de inkt niet terug de pen inloopt. Dat betekent dat u ze ook onder extreme omstandigheden kan gebruiken: bij temperaturen tot -5 graden, ondersteboven en zelfs op nat papier!

Fineliners en gelpennen
Met behulp van fineliners en gelpennen kan u uw creativiteit de vrije loop laten. Deze pennen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, waardoor u altijd de perfecte pen voor uw volgende project vindt. Of u nu (kerst)kaarten wil maken of cadeaus wil versieren, met deze pennen kan u alle kanten op. Een schrijffout corrigeren? Gebruik dan de Pilot balpennen met uitwisbare inkt.

Papermate en Stabilo pennen met grip
Op zoek naar extra comfortabele pennen? Bekijk dan eens onze pennen met een rubberen grip, waardoor de pen stabieler in de hand ligt. Ook voor kinderen zijn er speciale, ergonomische pennen. De Stabilo pennen met antisliphandgreep voorkomen kramp en vermoeidheid, waardoor de pen urenlang op comfortabele wijze gebruikt kan worden. De pennen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zowel voor links- als rechtshandigen.

Maak uw aankoop compleet en noteer de eerste aantekeningen met uw nieuwe pen in een notitieboek . In een gloednieuwe pennenzak houdt u uw pennen netjes bij elkaar. Voor alle soorten pennen bieden wij ook verschillende balpenvullingen aan.

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.
Wist u dat 123inkt.be een sterk groeiend assortiment kantoorartikelen heeft? Hier vindt u niet alleen alles om mee te schrijven, maar ook opbergartikelen, whiteboards, presentatiemateriaal en papiervernietigers. Zo kan u alles voor uw kantoor eenvoudig in één keer bestellen!