123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Meetinstrumenten

Meten is weten! Met de meetlatten en andere meetinstrumenten van 123inkt.be kan u nauwkeurig afmetingen bepalen en hoeken meten. Bekijk snel de verschillende opties.

1 - 0 van 0

Meetinstrumenten

Op zoek naar een meetlat? Bestel nu voordelig online

Bij 123inkt.be vindt u het juiste meetinstrument voor elke klus. Van kleine linialen van 20 cm tot grote meetlatten van 50 cm. Dankzij de aanduiding in millimeters en centimeters kan u lengtes zeer nauwkeurig meten. Kies uit verschillende materialen, zoals een plastic liniaal, een flexibel exemplaar van kunststof of een stevig model van aluminium.

Schoollinialen en geodriehoeken
Op zoek naar een meetlat, tekendriehoek of koershoekmeter voor exacte vakken, zoals wiskunde? In ons assortiment vindt u allerlei voordelige geodriehoeken voor gebruik op school of de universiteit. Met de stevige meetinstrumenten bepaalt u afmetingen en kan u rechte lijnen en hoeken tekenen in schriften. Wil u op een schoolbord werken? Voor docenten is er een handige geodriehoek van 80 cm beschikbaar. Daarnaast bieden wij ook andere schoolbordinstrumenten aan.

Technische tekeningen
Ook voor het maken van technische tekeningen bent u bij onze webshop aan het juiste adres. Zo kan u schaalstokken met een duidelijke schaalaanduiding of een tekengeodriehoek met een metrische schaalverdeling kopen. Bestel ook meteen andere benodigdheden, zoals potloden, gommen of een tekenbord mee.

Daarnaast vindt u in ons assortiment ook meetinstrumenten die handig zijn bij het klussen en het uitoefenen van hobby's. Een rolmeter komt bijvoorbeeld bij elke klus van pas en een quiltliniaal is ideaal als u veel met quilt of andere stoffen werkt.
Heeft u nog vragen over het bestellen van linialen? Onze klantendienst helpt u graag op weg.