123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Tekstmarkers

 

Een samenvatting maken, een tekst corrigeren of een presentatie voorbereiden? Met tekstmarkers markeert u de belangrijkste zinnen in een groot stuk tekst. Een onmisbaar bureau-artikel, zowel op school als op kantoor. Bij ons bestelt u gemakkelijk en snel direct uw favoriete kleuren.


1 - 24 van 55

Bestel markeerstiften bij 123inkt

Markeerstiften of fluostiften zijn te koop in verschillende kleuren. Met deze opvallende en heldere kleuren accentueert u de tekst waar u extra de aandacht op wil vestigen. Naast de welbekende highlight kleuren hebben we ook minder vaak gebruikte kleuren zoals lavendel en turquoise in ons assortiment. Dankzij de schuine punt kan u dunnere en bredere lijnen trekken. De sneldrogende inkt is op waterbasis waardoor de marker geschikt is voor gedrukte en handgeschreven tekst. Wij hebben markeerstiften van bekende merken zoals Stabilo, maar bieden ook 123inkt huismerk markers aan.
Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag verder.