123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 21.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Indexen

Bent u vaak op zoek naar bepaalde stukken tekst in een boek of document? Met behulp van zelfklevende indexen heeft u de benodigde passage snel gevonden. Maak uw documenten overzichtelijk met de indexen van 123inkt, te koop in alle vormen, formaten en kleuren.

Indexen

Bestel indexen eenvoudig online bij 123inkt

Doordat indexen smal zijn en beschikbaar zijn in verschillende kleuren, kan u er makkelijk meerdere in hetzelfde document gebruiken. De smalle strip is beschrijfbaar, waardoor het mogelijk is om een toepasselijk steekwoord toe te voegen. Wil u graag een notitie achterlaten? Dan verwijzen wij u naar onze post-its, die beter geschikt zijn voor korte boodschappen.
 

De meeste indexen zijn makkelijk te herpositioneren, maar er zijn ook indexen beschikbaar met een extra sterke plaklaag. Door deze extra sterke laag blijven ze goed zitten en zijn ze ideaal voor bijvoorbeeld hangmappen en opbergmappen die het archief in gaan. Wil u juist duidelijke secties maken in uw document, kijk dan eens of onze tabbladen geschikt zijn.
 

Indexen hebben verschillende kleuren en zijn vaak ook in diverse vormen te verkrijgen. Hierdoor is het makkelijk om een overzichtelijk onderscheid te maken tussen de onderwerpen die u wil markeren. Zo zijn er ook transparante indexen met een pijl erop beschikbaar. Hierdoor blijft de tekst goed leesbaar en is duidelijk waar er actie ondernomen moet worden. Welk type index of pagina markering u ook nodig heeft, bij 123inkt bestelt u indexen die gegarandeerd de aandacht trekken.

 
Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis