123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Stekkerdozen

Hier vindt u ons assortiment stekkerdozen. De meest eenvoudige oplossing voor een tekort aan stopcontacten, voor zowel thuis als op kantoor. Vandaag besteld, morgen in huis!

1 - 0 van 0

Stekkerdozen

Te weinig stopcontacten op kantoor of in huis? Bestel een stekkerdoos!

Wil u net beginnen met het installeren van een nieuw apparaat, komt u erachter dat u stopcontacten mist. Voor veel mensen is dit een herkenbare situatie. We maken immers steeds meer gebruik van elektrische apparaten, waardoor er thuis en op kantoor meer behoefte is aan stopcontacten. Gebruik daarom een stekkerdoos om dit probleem op te lossen. Met een stekkerdoos creëert u gemakkelijk meer stopcontacten voor een extra werkplek of huishoudelijke apparaten. Zo sluit u eenvoudig computers, (computer)schermen en een printer aan. Dankzij het snoer van de stekkerdoos kan u de stopcontacten op een specifieke plek in uw huis of kantoor leggen.

Stekkerdozen met 1,5 meter kabellengte

Wij hebben stekkerdozen met een standaard kabellengte van 1,5 meter. Dit is voldoende voor de meeste toepassingen in en rondom uw werkplek of voor gebruik rondom uw tv of andere huishoudelijke apparaten. 

Het aantal stopcontacten van een stekkerdoos

Onze stekkerdozen zijn in zwart of wit verkrijgbaar en hebben een verschillend aantal stopcontacten. Zo hebben wij een stekkerdoos met 4 of 8 stopcontacten. De meeste stekkerdozen zijn tevens voorzien van een schakelaar. Hiermee schakelt u eenvoudig in één keer alle contacten in en uit.

Misschien ook interessant voor u

 

Veelgestelde vragen

Kan u stekkerdozen op elkaar aansluiten?

Nee, het is niet de bedoeling dat u meerdere stekkerdozen op elkaar aansluit. Gebruik daarom altijd één stekkerdoos, verlengsnoer of kabelhaspel tussen het stopcontact en het apparaat dat u wil aansluiten. Zo voorkomt u dat er te veel warmte in het elektriciteitscircuit ontstaat.

Hoe kan u een stekkerdoos bevestigen?

Gebruik handige kleefpads of dubbelzijdig tape om uw stekkerdoos onder uw bureau, aan een muur of aan een ander object te bevestigen.

Welke stekkerdoos heb ik nodig voor mijn pc?

Gebruik een stekkerdoos met minimaal 6 stopcontacten voor uw computer. Zo weet u zeker dat u genoeg ruimte heeft voor uw pc en eventueel andere apparaten zoals een oplader of een printer. Deze grote stekkerdozen zijn ook voorzien van een schakelaar waarmee u in één keer alle contacten uitschakelt.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van stekkerdozen, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.