123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Geperforeerd papier

Koop hier uw blanco, gelijnd en geruit geperforeerd papier, overtrekpapier, tekenpapier én hobbybladen. In ons assortiment vindt u geperforeerd papier in A4- en A5-formaat, geschikt voor mappen met 17 ringen en 23 ringen. Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis!
1 - 0 van 0

Geperforeerd papier

Geperforeerd papier kopen? Goedkoop en snel in huis!

Geperforeerd papier vindt u in verschillende soorten en maten. Het papier is geschikt voor een ringmap, multomap of classeur. Met geperforeerd papier houdt u uw notities en documenten geordend en op hun plek. Zo kan u uw belangrijke documenten altijd snel terugvinden.

De voordelen van geperforeerd papier

Papier met gaatjes wordt vaak gebruikt om notities te maken en te tekenen. Daardoor is dit een veelgebruikt product onder studenten en creatievelingen. Ook op de werkvloer is het aan te raden om dit papier te gebruiken. Het papier kan u dankzij de geperforeerde randen makkelijk in een ringmap of multomap stoppen. Zo houdt u uw bureau altijd netjes en geordend en vindt u uw papieren met notities en tekeningen snel terug.

Verschillende soorten geperforeerd papier

In ons assortiment vindt u drie soorten geperforeerd papier die geschikt zijn voor uw classeur. Kies uit blanco, gelijnd en geruit papier. Bij ons vindt u papier met 8, 11, 17 en 23 gaten.
  • Blanco geperforeerd papier: dit papier wordt vaak gebruikt door de creatievelingen onder ons. Het is zeer geschikt voor het maken van schetsen en tekeningen die u vervolgens bij elkaar kan bewaren om bijvoorbeeld een portfolio op te bouwen.
  • Gelijnd geperforeerd papier: perfect voor het vastleggen van notities tijdens de volgende vergadering of les.
  • Geruit geperforeerd papier: tijdens de wiskundeles is dit papier enorm in trek. Het papier is namelijk perfect voor alles wat met cijfers te maken heeft, of u nu een moeilijke wiskundige vergelijking maakt of een simpele rekensom.

Geperforeerd papier creatief gebruiken

Papier met gaatjes is perfect om notities op te maken, maar u kan zoveel meer met dit geperforeerde papier. Zo kan u ook kiezen voor tekenpapier, dat perfect is voor professionele tekeningen en schetsen, extra dikke hobbybladen om meer stevigheid te bieden en overtrekpapier, dat meer transparant is, om afbeeldingen en tekeningen over te trekken.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welk formaat geperforeerd papier heb ik nodig?

Bij 123inkt.be koopt u geperforeerd papier van A5-formaat met 17 ringen en van A4-formaat met 23 ringen. Daarnaast kan u ook kiezen voor A4-vellen met 11 of 8 ringen, of voor geperforeerd papier in een T-vorm, waarmee u het papier nog makkelijker uit een ringmap haalt.

Hoe berg ik mijn geperforeerd papier op?

Geperforeerd papier bergt u op in een ringmap of classeur, waardoor de geperforeerde randen worden beschermd. De randen van het papier zijn fragiel en kreuken snel. Een goede bescherming is dus zeer belangrijk.

Waar gebruik ik geperforeerd papier voor?

Geperforeerd papier wordt gebruikt om in een ringmap of classeur te stoppen. Hier kan u geruite, gelijnde of blanco vellen in kwijt. Met geperforeerd papier heeft u de mogelijkheid om alle losse vellen geordend en veilig op te bergen.


Heeft u vragen over het bestellen van geperforeerd papier? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.