123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Opbergmappen

Orden en presenteer uw documenten in handige opbergmappen en raak nooit meer papieren kwijt. Wij hebben een groot assortiment met verschillende opbergmappen, dus kies meteen de mappen die u nodig heeft!

1 - 0 van 0

Opbergmappen

Bestel goedkope opbergmappen eenvoudig online

Orden uw administratie

Zowel in het bedrijfsleven als thuis ontkomt u niet aan papierwerk. Brieven, contracten, formulieren en andere correspondentie zijn belangrijk, dus natuurlijk bergt u ze graag goed op. Opbergmappen zijn er daarom in alle soorten en maten: van simpele snelhechters tot overzichtelijke sorteermappen en van plastic opbergmappen tot kartonnen mappen met drie kleppen. Afhankelijk van uw behoeften kiest u de map die bij u past. Zo zijn classeurs ideaal om als archiefmappen te gebruiken en kiest u voor klemmappen wanneer u geen perforator bij de hand heeft of het document niet wil beschadigen. Op zoek naar een stevige opbergmap die lange schooldagen overleeft? Dan heeft u een ringmap nodig!

Kleine en grote opbergmappen

De meeste belangrijke documenten ontvangt u in het standaard papierformaat. Bij 123inkt vindt u dan ook veel A4-opbergmappen waar die papieren perfect in passen. We bieden ook opbergmappen in andere formaten aan, bijvoorbeeld voor het iets grotere folio papierformaat. Indien u de opbergmap als presentatiemiddel gebruikt, komen de elegante presentatiemappen in A5- of A3-formaat goed van pas. Gaat u op pad met kostbare papieren, zoals tekeningen? Dan bergt u ze veilig op in onze tekenmappen.

Handig bij uw opbergmap

Om uw administratie op orde te houden, vindt u in ons assortiment nog veel meer essentiële kantoorartikelen. Met producten zoals een perforator, doorzichtige hoezen of speciaal geperforeerd papier kan u uw mappen netjes en overzichtelijk indelen. Heeft u een grote verzameling opbergmappen die u wil opbergen? Neem dan eens een kijkje bij onze archiefdozen.
Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag even verder.