123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Offertemappen

Wanneer u een offerte of andere belangrijke documenten aan uw klant presenteert, wil u dat natuurlijk op een professionele manier doen. Dat kan met onze offertemappen! Als u ze vandaag bestelt, maakt u morgen al indruk op uw klanten.

1 - 0 van 0

Offertemappen

Bewaar al uw documenten netjes in offertemappen

Er bestaan verschillende soorten offertemappen: luxe presentatiemappen, standaard bestekmappen of A5-bestekmappen.

Luxe presentatiemappen voor al uw offertes
Wij verkopen luxe offertemappen van Leitz en Jalema. De mappen zijn gemaakt van stevig kunststof of karton, waardoor zij een luxueuze uitstraling hebben. De Leitz mappen zijn voorzien van een snelhechtsysteem. Deze presentatiemappen hebben een capaciteit tot 250 pagina’s en zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

De offertemappen van Jalema hebben een speciale clip, waardoor pagina’s gemakkelijk toegevoegd of verwijderd kunnen worden, zonder dat u alle papieren eruit moet halen. De clip zorgt er ook voor dat u de pagina’s kan omslaan alsof u een boek leest. In deze mappen kan u 150 pagina’s kwijt.

Standaard A4-bestekmappen
Bestekmappen of snelhechters worden gekenmerkt door hun opvallende kleuren en gebruiksgemak. Zo voegt u heel eenvoudig geperforeerde papieren toe met het snelhechter-mechanisme. Snelhechters hebben een capaciteit tot wel 250 pagina’s. De voorzijde is bijna altijd doorzichtig en heeft een titelstrook, waardoor u snel de inhoud van de map ziet.

A5-bestekmappen
Voor kleinere documenten zijn snelhechters in A5-formaat zeer geschikt. Op het formaat na, verschillen zij niet van de standaard snelhechters. De mappen hebben een snelhecht-mechanisme van 8 cm en hebben een capaciteit tot 250 pagina’s.

Met een perforator voorziet u uw documenten van het juiste aantal gaten. Ook kan u ervoor kiezen om uw documenten op voorgeperforeerd papier te printen, zodat u ze meteen in een offertemap kan steken.

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.