123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Scrumbord accessoires


Op zoek naar een scrumbord om uw vergaderingen en brainstorms overzichtelijk te houden? De handigste takenborden en onmisbare accessoires koopt u hier direct online.


Bestel uw scrumbord eenvoudig online

Wat is een scrumbord?

Een scrumbord is een vast onderdeel van de Agile-werkwijze op de werkvloer. Binnen deze aanpak draait het om snelle aanpassingen in een veranderende omgeving. Het team werkt met korte ‘sprints’ van twee tot vier weken en levert hierna een eindproduct op. Omdat de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, geeft een scrumbord structuur aan de taken binnen een sprint. Deze taken worden ingedeeld in de categorieën ‘To do’, ‘Doing’ of ‘Done’, zodat de stand van zaken in een oogopslag duidelijk is.

Handige accessoires

Om een scrumbord effectief te gebruiken, is de inrichting dus erg belangrijk. Met behulp van tape splitst u het bord op in de verschillende categorieën. Elke taak schrijft u op een note, die u vervolgens in de juiste categorie plaatst. Omdat het belangrijk is dat de notes verplaatsbaar zijn, bijvoorbeeld wanneer een taak is afgerond, worden hiervoor regelmatig punaises of magneten gebruikt. Ook het gebruik van zelfklevende notes is echter een optie. Tot slot kunt u whiteboardstiften gebruiken om extra informatie op te schrijven. Wilt u al deze accessoires liever in een set aanschaffen? Dan vindt u in de pinboard toolkit alles wat u, naast het scrumboard zelf, nog nodig heeft.

Ook voor flexibel vergaderen

Niet alleen voor bedrijven die ‘agile’ werken is een scrumbord een handig hulpmiddel. Ook wanneer vergaderruimte beperkt is of er regelmatig brainstormsessies plaatsvinden, kan een extra pinboard wenselijk zijn. De scrumbords op deze pagina kunt u namelijk niet alleen aan een muurrails bevestigen, maar zijn ook te combineren met de speciale mobiele standaard. Dankzij de wieltjes is het scrumbord dan eenvoudig te verplaatsen en tovert u in een mum van tijd elke ruimte om tot vergaderruimte. Flexibel vergaderen was nog nooit zo makkelijk!
Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.