123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Crêpepapier


Breng uw creatieve ideeën tot leven met crêpepapier! Wij hebben veel verschillende kleuren in ons assortiment, dus kies uw favoriet en bestel vandaag nog.


Bestel uw crêpepapier online

Wat is crêpepapier?

Crêpepapier is met 35 g/m² een van de lichtste papiersoorten die er bestaan. Het tissuepapier is gecoat met een lijmachtige substantie, waaraan het haar kreukelige oppervlak te danken heeft. Gezien het voornamelijk wordt gebruikt voor slingers en versieringen, is het in veel verschillende kleuren beschikbaar.

Knutselen met crêpepapier

Met crêpepapier kan u alle kanten op. Het dunne papier is beschikbaar in veel verschillende kleuren, waardoor u er de mooiste versieringen mee maakt. Wat dacht u van leuke papieren bloemen of vrolijk gekleurde slingers? Ook het maken van een schilderij behoort tot de mogelijkheden. Of u nu een verjaardag heeft, het een feestdag is of u gewoon creatief aan de slag wil, met crêpepapier zit u zeker goed. Kan u niet kiezen? Naast losse verpakkingen hebben wij ook een set die bestaat uit diverse regenboogkleuren.

Heeft u nog meer creatieve plannen? Kijk dan vooral ook eens naar de rest van onze hobbyartikelen. Wij bieden een breed assortiment aan knutselspullen, zoals verf, vouwblaadjes of brushpennen.

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.