123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Brushpennen

Op zoek naar brushpennen? Bij 123inkt vindt u brushpennen met verschillende puntdiktes in een scala aan kleuren. Kies losse pennen of een handige set en zet de mooiste creaties op papier.

1 - 0 van 0

Brushpennen

Bestel brushpennen voordelig online!

Brushpennen zijn ideaal voor een verscheidenheid aan creatieve projecten. Zo kan u bijvoorbeeld mooie handlettering creëren in een bullet journal of schetsboek. Dat wordt ook wel brushletteren genoemd. Doordat u tijdens het schrijven meer druk zet bij neerwaartse lijnen dan bij opwaartse lijnen, ontstaat een verschil in lijndikte. Dat geeft een prachtig effect!

Met brushpennen kan u ook uitstekend tekenen. Gebruik de pennen met flexibele punt om highlights toe te voegen aan tekeningen of meng de inkt met water voor illustraties met een aquareleffect.

Kies losse brushpennen uit of ga voor een handige set met verschillende vrolijke kleuren. In ons assortiment zijn pennen van bekende merken, zoals Ecoline, Edding, Staedtler en Tombow, verkrijgbaar. Wil u uw tekencollectie compleet maken? Bestel dan ook onze kleurpotloden, viltstiften en schetsboeken.
 Heeft u vragen over bestellen bij 123inkt? Onze klantendienst helpt u graag verder!