123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Schetsboeken

Laat uw creativiteit de vrije loop in een schetsboek. Van gedetailleerde tekeningen tot grove schetsen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het beste schetsboek koopt u hier, van heel klein tot A3-formaat en alles daartussenin!

1 - 0 van 0

Schetsboeken

Schetsboek nodig? Bestel direct online

Een schetsboek of tekenblok is perfect wanneer u notities, tekeningen en schetsen georganiseerd wil bewaren. U bladert eenvoudig door uw creaties en ziet bovendien goed de vooruitgang in uw tekeningen. Door te kiezen voor een schetsboek met een harde kaft weet u zeker dat uw creaties veilig zijn tijdens verplaatsingen. De verschillende formaten maken het eenvoudig om een schetsboek te kiezen dat aan uw eisen voldoet.

Dummy schetsboek

Als creatieveling komen er waarschijnlijk regelmatig ideeën en schetsen in u op. Om die creatieve momenten een plek te geven, is een dummy schetsboek ideaal. Daarin kan u allerlei losse krabbels kwijt: de perfecte creativiteitstraining! Het mooie van een schetsboek is namelijk dat het resultaat niet perfect hoeft te zijn. Niks moet en alles mag, zo kan u het tekenboek gebruiken als klankbord voor uw fantasie. Wanneer u kiest voor een schetsboek in A4- of A5-formaat kan u het bovendien eenvoudig meenemen. Zo kan u ook onderweg uw inspiratie op papier zetten.

Schetsboek of schetsblok

Heeft u meer ruimte nodig voor uw schetsen? Dan is een schetsblok in A3-formaat misschien beter. Schetsblokken hebben geen harde kaft, zoals de schetsboeken wel hebben. Daardoor zijn zulke tekenblokken iets kwetsbaarder, maar dankzij de microperforatie scheurt u de papieren wel eenvoudig los. Als u een groot schetsboek voor thuis zoekt, is een A3-formaat een prima optie! Daarnaast vindt u in onze webshop ook schetspapier in andere formaten, zoals A5 of A4.

Handige accessoires

Wanneer u aan de slag gaat in uw nieuwe schetsboek mag een goed potlood natuurlijk niet ontbreken. Voor het corrigeren van foutjes houdt u een gum bij de hand. Gaat u liever met ander schrijf- of tekenmateriaal aan de slag? Schetsboeken zijn ook zeer geschikt voor creaties met viltstiften of houtskool.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van schetsboeken en tekenblokken, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag even verder