123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bonnenprikkers


Wilt u uw rondslingerende bonnen, notities en andere papieren op één plek bewaren? Dan biedt een bonnenprikker uitkomst! Bestel er direct een en vind uw bonnen en memo’s eenvoudig terug!


Bonnenprikkers kopen? Bestel ze eenvoudig online!

Koop een bonnenprikker als gemakkelijk hulpmiddel om uw bonnen, notities en memo’s snel te archiveren. De bonnenprikker zorgt ervoor dat uw bonnen, keurig op volgorde, bewaard blijven.

Wat is een bonnenprikker?

Een bonnenprikker, ook wel liaspen genoemd, bestaat uit een voetstuk met daarop een lange metalen pin met een scherpe punt. Deze kleine punt maakt een gaatje in het papier, zonder het te scheuren. Hierdoor blijft de tekst of afbeelding op het papier goed zichtbaar. U ziet papierprikkers vaak staan in winkels en in de horeca. Maar ook op uw bureau is het een handige accessoire.

Gebruik uw bonnenprikker veilig

De scherpe punt van de prikker kan gevaarlijk zijn. Om uw handen te beschermen kunt u de punt afdekken. Dit kan met een speciale beschermkap, maar bijvoorbeeld ook met een simpele kurk. Ook is het belangrijk dat u de papierprikker op een veilige plek neerzet.

Handig bij uw bonnenprikker

Om uw administratie overzichtelijk te houden, vindt u in ons assortiment nog veel meer essentiële kantoorartikelen. Verwerk al uw inkomsten en uitgaven in een kasboek of bonboek. Archiveer uw bonnen, notities, en andere papieren in een opbergmap. Of bewaar uw administratie digitaal door een scanner te gebruiken.

Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.