123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Bestel & win een goudstaaf!

Planningsborden

Maakt u graag uw week, jaar of project overzichtelijk? Met behulp van een planbord of planner ziet u in één oogopslag waar u aan toe bent. Maak plannen makkelijker en leuker met behulp van een planningsbord uit het assortiment van 123inkt.

Planningsborden

Koop een planningsbord om plannen makkelijk en overzichtelijk te maken

Bij ons vindt u whiteboards die voorgedrukt zijn met tijdsaanduidingen en T-kaart planningsborden. Een T-kaart planningsbord heeft diverse gleuven om T-kaarten in te schuiven waarop u informatie over de afspraak op kan noteren. Deze T-fiches zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren. Zo kan u een duidelijk onderscheid aanbrengen tussen uw afspraken op het planbord.

Gaat u vergaderen voor een project of houdt u een brainstormsessie? Kijk dan ook naar de kleurrijke moderatiekaarten in diverse vormen die wij te koop hebben. Wanneer u liever een bord heeft waar u op kan schrijven is een van onze whiteboards met bijbehorende whiteboardstiften iets voor u. Met behulp van matrix tape of verdeeltape maakt u hier makkelijk duidelijke vlakken op zodat u op het bord uw eigen planning kan maken.
Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten