123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Planningsborden

In ons assortiment vindt u planborden in alle soorten en maten. Met een planbord maakt u een maand, week of jaar inzichtelijk en ziet u in één oogopslag wat en wanneer iets gedaan moet worden. Plannen wordt leuker met een planbord uit ons assortiment. Vandaag besteld, is morgen in huis!

1 - 0 van 0

Planningsborden

Koop een planningsbord om plannen makkelijk en overzichtelijk te maken

Uw kantoor is eigenlijk niet compleet zonder planningsbord, omdat het uw werkzaamheden en afspraken inzichtelijk maakt. In één oogopslag ziet u wat de status is. U gaat efficiënter werken, de productiviteit gaat omhoog en het zorgt voor minder chaos; zowel op de werkvloer als in uw hoofd. Want u kent ze vast wel. Die weken waarin u van alles een beetje doet. Niets is echt afgerond en het voldane gevoel ontbreekt. Uw hoofd loopt over, die vervelende taak heeft u wéér vooruitgeschoven en een deadline is maar net gehaald.

Uw ‘to-do-lijst’ bestaat vaak uit post-its, die u aan uw computerscherm plakt. Mailtjes die u nog even snel naar uzelf heeft gestuurd als reminder. En ‘kladjes’ in een notitieboekje op uw bureau. Het zou fijn zijn als al deze taken verwerkt kunnen worden in één planning. Voor een dag, een week of zelfs een jaar. Een planningsbord helpt u hierbij.

Het beste planningsbord kopen

Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende soorten planningsborden leverbaar. Belangrijk is dat het planningsbord ook daadwerkelijk werkt voor u. Een aantal factoren speelt hierbij een rol.

Planningsbord met dag-, week-, maand- en jaarindeling

Zo is de indeling van een plakbord een belangrijk kenmerk. Er zijn zowel dag- en weekplanners als maand- en jaarplanners beschikbaar. Alle met voorgedrukte tijdsaanduidingen. Aan u de keuze wat het best bij uw taken en werkzaamheden past en hoe ver u vooruit wil en kan plannen.

T-kaartplanningsborden, whiteboards en magnetische borden

Een ander belangrijk aspect: hoe wil u het bord gebruiken? Schrijft u het liefst zelf, dan kiest u voor een papieren planner of een whiteboard. Een papieren planningsbord is een aanrader als u de planner slechts één keer wil gebruiken, want dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Een magnetisch whiteboard is een optie als u er met behulp van magneten memo's bij wil hangen – bijvoorbeeld van de status van uw werkzaamheden. Wil u liever overzicht creëren door het gebruik van kleur? Dan is een T-kaart planningsbord de beste keuze voor u. T-kaarten zijn gemaakt van stevig papier, in vele kleuren beschikbaar én makkelijk te beschrijven. Een voordeel van whiteboards en T-kaartborden is dat ze langer meegaan in gebruik.

Grote en kleine planningsborden

Als laatste is er het formaat waar u over na moet denken. Indien u het planningsbord ophangt, is het belangrijk hoeveel ruimte u heeft. Wil u het bord liever opbergen en overal mee naartoe kunnen nemen? Dan zijn ook formaten beschikbaar die in uw tas passen. Hoeveel informatie u wil verwerken op een bord, speelt natuurlijk ook een rol. Hoe groter het bord, hoe meer u kwijt kan. Zo zijn T-kaarten bijvoorbeeld in veel verschillende formaten te verkrijgen. U heeft hier dan wel ook een groter bord bij nodig.

Alles voor uw planningsbord

Met alleen de aanschaf van een planningsbord bent u er niet. We raden aan meteen wat accessoires mee te bestellen. Markers heeft u nodig, en post-its om uw planning te voorzien van extra notities. Heeft u gekozen voor een magnetisch whiteboard? Dan is ook een magnetische stiftenhouder handig, een whiteboardwisser, en magneten om eventuele extra aantekeningen bij de planning te voegen. Om het whiteboard te kunnen reinigen, schaft u verder whiteboardreiniger aan, verkrijgbaar in de vorm van doekjes en als spray. Is uw oog gevallen op een T-kaart planningsbord, dan heeft u ook de bijbehorende T-kaarten nodig.

Simpele tips voor optimaal gebruik van uw planningsbord

  1. Hang het bord op een zichtbare plek in uw kantoorruimte.
  2. Gebruik voor de leesbaarheid zwarte markers.
  3. Gebruik vaste kleuren voor bepaalde taken.
  4. Gebruik naamlabels om aan te geven wie aan welke taak werkt.
  5. Neem de planning af en toe goed door, dat voorkomt verrassingen.

Mogelijk ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welke soorten planningsborden zijn er?

Planningsborden zijn te verkrijgen als dag-, week-, maand- en jaarplanner. In onze webshop vindt u o.a. oprolbare kartonnen planners, magnetische whiteboards, miniplanners en T-kaartplanningsborden.

Hoe werkt een planningsbord?

Planningsborden hebben een tijdsindeling, hier kan u zelf afspraken en werkzaamheden in zetten. Heeft u een taak afgerond? Dan kan u die eenvoudig doorstrepen of uitwissen. Extra aantekeningen kan u met behulp van post-its en magneten aan het bord hangen of plakken.

Waar schrijf ik mee op een planningsbord?

Heeft u een kartonnen planningsbord aangeschaft? Dan kan u normale markers gebruiken. Gaat het om een whiteboard, dan schaft u whiteboardmakers aan. Deze zijn namelijk uitwisbaar. Voor de leesbaarheid raden we aan zwarte markers te gebruiken op uw planbord.
 

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.