123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Vuilbakken

Koop hier uw vuilbakken voor een permanent opgeruimd kantoor of huis. In ons assortiment vindt u onder andere tafelafvalbakken, duo-afvalbakken, papiermanden, open prullenbakken en de bijpassende vuilniszakken. Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.
1 - 0 van 0

Vuilbakken

Goedkope vuilbak kopen? Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

Vuilbakken zijn noodzakelijk om uw huis of kantoor schoon en opgeruimd te houden. In ons assortiment vindt u verschillende soorten afvalbakken voor thuis of op kantoor. Hieronder lichten we de belangrijkste types vuilbakken uit:
  • Papiermanden: Dit soort prullenbak is bedoeld voor droge materialen, zoals papier en karton. Een papiermand is niet voorzien van een deksel en is handig om naast een papierversnipperaar te plaatsen.
  • Vuilnisbakken: Dit soort afvalbak is in ieder huis te vinden en is de meest gangbare soort om te bestellen. De meeste vuilnisbakken in ons assortiment hebben een tuimeldeksel of een voetpedaal, waarmee u de vuilnisbak openmaakt. Zo voorkomt u vieze geurtjes. Gebruik een duo-afvalbak om uw afval te scheiden.
  • Open prullenbakken: Een open prullenbak is vaak te vinden met een conisch deksel. Dit deksel is vlamdovend, waardoor verbrandingsgassen de prullenbak niet kunnen verlaten. Op deze manier verhoogt u de brandveiligheid in een ruimte.
  • Tafelafvalbakken: De naam zegt het al; een tafelafvalbak is bedoeld om op een bureau of tafel te zetten. Zo gooit u snel al het afval op tafel weg, zonder dat u hoeft op te staan.

Vuilniszakken voor uw vuilbak

Natuurlijk is een vuilbak zeer handig om in iedere ruimte te hebben, maar daar houdt het niet bij op. In een afvalbak moet ook een vuilniszak gestopt worden. Bij ons vindt u een groot aanbod aan vuilniszakken waar u uit kan kiezen. Wij bieden vuilniszakken aan met een inhoud van 10 tot 240 liter en voor verschillende soorten vuilbakken. U kiest daarnaast uit vuilniszakken met en zonder trekband. Een trekband fungeert zowel als een sluiting die u zonder knoop of sluitstrips dichtmaakt, maar ook als een handvat. Zo draagt u uw afvalzak makkelijk naar de afvalcontainer.

Ook handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Wat is de beste vuilbak?

De beste vuilbak voor een standaard huishouden of kantoor heeft een inhoud van minimaal 60 liter. Als u een kleine afvalbak wil, dan kan u het beste een tafelafvalbak kiezen van ongeveer 1,5 liter.

Hoeveel liter bevat een normale vuilbak?

Een normale afvalbak voor een klein huishouden (maximaal 3 personen) heeft een inhoud van ongeveer 60 liter. Als u een groter huishouden heeft of met meerdere mensen op kantoor zit, is een afvalbak van minimaal 80 liter aan te raden.

Waar koop ik een vuilbak?

Bij 123inkt.be koopt u verschillende soorten vuilbakken, zoals prullenbakken, papierbakken en tafelafvalbakken met een verschillende inhoud. Daarbij kan u meteen ook de bijpassende vuilniszakken kiezen en meebestellen. Voor 23:59 uur besteld, is de volgende dag in huis!


Heeft u vragen over het bestellen van een vuilbak? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.