123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Geperforeerde hoesjes

Bescherm, orden en presenteer documenten met behulp van doorzichtige geperforeerde hoesjes. Zonder deze handige insteekmappen is uw ringmap of classeur immers niet compleet. Bestel de goedkoopste insteekhoesjes online!

1 - 0 van 0

Geperforeerde hoesjes

Geperforeerde hoesjes of insteekmapjes kopen? Bestel direct online

Wat zijn geperforeerde hoesjes?

Een geperforeerd hoesje is een plastic of kunststof insteekhoesje waarin u documenten kan bewaren. U schuift deze erin via de opening aan de bovenkant. Het U-mapje is aan één zijde voorzien van een perforatiestrook met gaatjes, zodat u haar in een map kan steken zonder dat u een perforator nodig heeft. Met geperforeerde hoesjes zijn uw documenten dus niet alleen beter beschermd tegen vuil en beschadigingen, maar blijven ze ook netjes en volledig.

Geperforeerde hoesjes in alle soorten en maten

Welke documenten of papieren u ook wil opbergen; u vindt in ons assortiment passende insteekmapjes. Er zijn een aantal zaken waarop u moet letten wanneer u geperforeerde hoesjes koopt:
  • Dikte
    Hoe dikker de mapjes, hoe minder snel ze scheuren en hoe beter ze uw documenten beschermen. De dikte van een showtas wordt aangegeven in micron, waarbij 1 micron gelijk is aan een duizendste millimeter. De meeste U-mapjes hebben een dikte van 80 tot 100 micron, wat dus neerkomt op 0,8 tot 1 millimeter.
  • Formaat
    Aangezien opbergmappen verschillende formaten hebben, heeft u ook insteekhoezen in die formaten nodig. In ons assortiment vindt u, naast de meest gebruikte A4-hoesjes, ook A5- en A3-hoesjes.
  • Aantal gaten
    Ook het aantal ringen verschilt per map, dus u moet ook daarop het aantal gaten van uw insteekhoezen afstemmen. 21-gaats showtassen zijn populair, omdat ze meestal genoeg gaten hebben voor elke map. U kan echter ook kiezen voor geperforeerde hoesjes met 4, 6 of 11 perforatiegaten.

Speciale geperforeerde hoesjes

Bent u niet op zoek naar insteekmappen voor standaarddocumenten, maar voor specifieke doeleinden? Bekijk dan eens onze geperforeerde hoesjes voor foto’s of visitekaartjes. Die hebben meerdere vakken per hoesje, zodat u er verschillende kleinere (ansicht)kaartjes of afbeeldingen in kwijt kan. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook speciale harmonica insteekhoezen, waarin u zonder problemen dikkere documenten of catalogi opbergt.
 
Als u nog vragen heeft over het bestellen van geperforeerde hoesjes, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag even verder.