123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Deurstoppers


Op zoek naar een deurstopper? Wij hebben verschillende deurstoppers om te voorkomen dat uw deuren dichtslaan of dat ze de muur beschadigen. U bestelt uw nieuwe deurstopper nu eenvoudig online!


Bestel uw nieuwe deurstopper vandaag nog

Voorkom beschadiging van meubels of muren met een deurstopper

Door een deurstopper achter de deur te plaatsen, voorkomt u dat u de deur te ver opent en een muur of meubelstuk beschadigd raakt. Plaats de deurstopper voor de deur om dichtwaaien tegen te gaan. Dankzij de rubberen rand blijven zowel uw muren, meubels als deuren mooi.

Kies de juiste deurstopper voor u

U kent waarschijnlijk de klassieke deurstopper die u op de grond kan zetten. Hij houdt deuren open of zorgt ervoor dat ze niet te ver opengaan. Deze bestaat ook in wigvorm. De wig is gemaakt van rubber en houdt uw deur zelfs open als deze een deurpomp heeft. Als u alleen wil voorkomen dat een deur of lade ergens tegenaan slaat, kiest u voor antishock deurstoppers. Deze kleine, transparante buffers plaatst u eenvoudig op uw deur, lade of muur, waardoor deze niet beschadigd worden.

Heeft u vragen over het bestellen van deurstoppers? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.