123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Textiellijm


Kledinglijm is altijd handig om in huis te hebben. Zo komt de tube goed van pas voor het maken van onzichtbare naden, het omzomen van broeken of het bevestigen van verschillende lagen stof. Voor welke toepassing u de lijm ook wil gebruiken, in onze webshop vindt u de juiste tube!

Bestel hier textiellijm voor het lijmen van kleding

Textiellijm kan u gebruiken in combinatie met verschillende stoffen, zoals katoen, zijde, satijn, vinyl, leer etc. Textiellijm is handig om in huis te hebben, aangezien iedereen wel eens een kledingstuk heeft waar een scheur in zit of waarvan de zoom is losgekomen. Geen zorgen, met textiellijm is het item snel hersteld.
 

Textiellijm voor verschillende toepassingen

Maar wist u dat u nog véél meer kan met kledinglijm? Deze tubes zijn multifunctioneel en komen ook van pas bij de volgende zaken:
  • Het inzetten van zakken: wanneer u zakken op een kledingstuk wil naaien, kan het handig zijn om ze eerst op de juiste plek vast te plakken. De zakken lijnt u hierdoor goed uit en ze verplaatsen zich niet tijdens het naaien.
  • Het inkorten en omzomen van broeken: knip uw broek af op de gewenste lengte. Draai uw broek binnenstebuiten. Plooi nu de ruwe uiteinden ongeveer 1 cm om naar binnen en bevestig ze op hun plaats met textiellijm.
  • Kleding versieren met patches of steentjes: bevestig patches en steentjes razendsnel en eenvoudig met textiellijm. U kan patches daarnaast ook gebruiken om gaten in kledij te dichten.
  • Bevestig kleine stukjes aan elkaar: sommige stukjes stof zijn te klein om aan elkaar te naaien. Met textiellijm lost u dit probleem eenvoudig en snel op.
Bovendien kan u textiellijm niet enkel gebruiken voor het herstellen van kleding. Zo kan u er ook stoffering van stoelen, kussens, zeilen, tenten, kampeerspullen etc mee repareren.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Hoe gebruikt u textiellijm?

Zorg ervoor dat het kledingstuk schoon en droog is en dat u de gebruiksaanwijzing heeft gelezen. Vervolgens brengt u de lijm aan rondom het gat of de scheur. Dan plakt u er een lapje stof op of hecht u de twee zijkanten aan elkaar. Daarna klopt u het goed aan en laat u de lijm helemaal opdrogen. Uw kledingstuk is klaar voor gebruik en u kunt het wassen en strijken.

Hoelang moet textiellijm drogen?

De wasmachinebestendige textiellijm van Bison moet 24 uur drogen. Gebruikt u een andere textiellijm? Dan verwijzen wij u door naar de gebruiksaanwijzing of bijsluiter.

Hoe sterk is textiellijm?

De lijm is krachtig genoeg voor het omzomen van jeansbroeken, het herstellen van gaten en scheuren, het aanbrengen van patches en het omboorden van tapijten. Bovendien is textiellijm bestand tegen wassen, stomen en strijken.


Heeft u nog vragen over het bestellen van textiellijm? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.