123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Textielpistool


Bent u op zoek naar een textielpistool? Met behulp van het gebruiksvriendelijke inschietpistool bevestigt u zeer snel en eenvoudig op een professionele manier labels of prijskaartjes aan textiel, kleding en lederwaren.


Snel en gemakkelijk textiel labelen met het schietpistool

Voor het prijzen en labelen van textiel en lederwaren bent u met het schietpistool van bijvoorbeeld Sigel bij ons op de juiste website.

In 123 door het textiel

Naast het toestel zelf, vindt u bij ons ook de bijhorende attributen. Zo kan u meteen enkele reservenaalden bij bestellen om zeker te zijn dat een ietwat stompe naald vervangen kan worden, zonder dat uw werk eronder lijdt. De naalden hebben een diameter van 2mm en worden per vijf verkocht.

Verschillende lengtes schietdraad

De transparante schietdraden die bij het toestel horen, bestaan in verschillende afmetingen. Wij hebben twee afmetingen voor u in ons assortiment die telkens verpakt zitten per 2000 stuks: 25mm en 45mm. De korte afmeting raden wij aan wanneer u gebruik wenst te maken van één kaartje of label of wanneer u fijner textiel wenst te doorboren met het schietpistool. De langere afmeting kan gebruikt worden bij het labelen van meerdere kaartjes tegelijk aan het draadje, of wanneer u door dikker textiel moet ‘schieten.’

Handig prijskaartje

Uiteraard hebben wij ook een bijhorend prijskaartje in ons assortiment dat via schietdraad door het schietpistool bevestigd kan worden aan textiel of lederwaren. De kartonnen kaartjes zijn voorzien van vier lijntjes waarop u de prijs, maat of andere productinformatie kan noteren met een van onze balpennen of markers. De kaartjes bevatten een handig perforatiegat. Het gat zelf kan u groter maken met één van onze perforators.

Veelgestelde vragen

Waarvoor wordt een textielpistool gebruikt?

Een textielpistool wordt gebruikt voor het labelen van kledij, textiel en lederwaren. Bij het gebruiken van de textieltang, wordt er fijn schietdraad, bestaande uit nylon, door uw materiaal geschoten zonder deze te beschadigen. Het Sigel pistool is perfect geschikt voor het bevestigen van kaartjes aan zowel dikke als fijnere, delicate stoffen. De fijne naalden doorboren precies daar waar u uw kaartje wenst op een subtiele, professionele manier.

Voor wie is een textielpistool handig?

Heeft u een eigen kledingzaak, boetiek of marktkraam? Staat u graag eens op de rommelmarkt om uw spullen te verkopen? Of houdt u wel eens een closet sale voor uw vrienden en familie? Dan is het Sigel schietpistool het toestel dat u nodig heeft om uw kledij en ander materiaal te labelen!

Hoe wordt een textielpistool gebruikt?

Het label pistool is erg eenvoudig om te gebruiken. Steek een clip met schietdraden in de opening aan de bovenkant van de tang. De naald plaatst u door de opening van het label, etiket of prijskaartje en u prikt de naald vervolgens door het kledingstuk. Wanneer u het handvat van de tang indrukt, is het label stevig vastgemaakt en klaar om tentoongesteld te worden in uw winkel, boetiek, op de rommelmarkt of in uw huis.
 

Heeft u vragen over het bestellen van het inschietpistool? Kijk op onze Vraag en antwoord pagina waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.