123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Presentatieringmappen

Wil u graag uw papierwerk netjes en geordend presenteren? Gebruik dan een van onze presentatiemappen! Deze zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een offerte of een verkoopmap. Schaf nu een van onze presentatieringmappen aan en u kan direct aan de slag.

1 - 0 van 0

Presentatieringmappen

Bestel presentatieringmappen om uw documenten netjes te presenteren

Presentatieringmappen zijn te verkrijgen als ringmap met 2, 4 of 23 ringen. De papiergrootte van de presentatiemappen varieert tussen A3, A4 en A5 formaat. De 2-rings A4 presentatiemap en de 4-rings presentatiemap bestaan ook in een XL variant. Deze variant is extra breed waardoor deze geschikt is voor het gebruik van insteekmapjes die breder zijn dan A4-papier. Maak onderscheid tussen onderwerpen in uw ringmap met behulp van tabbladen. Ook deze zijn verkrijgbaar in een extra brede variant.

 

Personaliseer uw presentatieringmappen

De mappen zijn te personaliseren dankzij de insteekhoesjes op de voorkant en de achterkant. Wil u het voorblad meegeleverd krijgen met de map? Dat kan met de Elba Polyvision mappen, waarbij u het voorblad online ontwerpt.

 

Optimaliseer uw ringmap met behulp van scheidingsstroken, versterkingsringen en papierspanners. Met de scheidingsstroken verdeelt u de inhoud van uw presentatieringmap in verschillende vakken. De versterkingsringen en papierspanners zorgen ervoor dat uw papieren netjes en stevig in uw presentatiemap blijven zitten. Bij 123inkt koopt u alle benodigdheden om een goede indruk te maken met uw presentatieringmappen.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.