123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Weegschalen

Bij 123inkt vindt u verschillende soorten weegschalen. U kan onder andere pakketweegschalen, precisiewegers of brievenwegers bij ons kopen. Onze weegschalen zijn geschikt voor allerlei toepassingen en bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan laboratoria, ondernemingen of diëtisten.

1 - 0 van 0

Weegschalen

Meten is weten! Bestel nu uw pakketweegschaal of precisieweger online

Als u met enige regelmaat pakketten of brieven verstuurt, komt een eigen pakketweegschaal of brievenweger goed van pas. Door het gewicht te meten, weet u precies hoe het betreffende pakketje of die belangrijke brief gefrankeerd moeten worden.

Brievenweger
Er is een verschil tussen pakket-, post- en brievenweegschalen. Zo heeft een brievenweger een kleiner bereik in gewicht dan bijvoorbeeld een pakketweegschaal. Bij ons vindt u brievenwegers die tot 500 gram kunnen meten, maar ook weegschalen met een bereik tot 5 kilogram. Op de duidelijk leesbare displays ziet u vaak tot de gram nauwkeurig hoe zwaar de betreffende brief of envelop is.

Postweegschalen
De postweegschalen in ons assortiment hebben al een groter bereik. Hoewel ze iets minder nauwkeurig zijn dan bijvoorbeeld een precisieweger, zijn ze wel geschikt voor grotere en zwaardere pakketjes. We hebben postweegschalen die tot 1 kg, 2 kg, 5 kg of 10 kg kunnen aflezen. Bij de modellen van Dymo wordt software meegeleverd, waardoor u het gewicht van poststukken kan aflezen vanaf uw computer of laptop. Deze apparaten werken op AAA-batterijen of kunnen aangesloten worden met een USB-kabel.

Pakketweegschalen
Als u dagelijks grote pakketten verwerkt, is een pakketweegschaal heel handig. Daarmee kan u tot op 200 gram nauwkeurig het gewicht aflezen van pakketten tot maximaal 180 kg. Over het algemeen werken deze weegschalen met een adapter en worden ze geleverd met een apart LCD-display, zodat u snel het juiste gewicht kan aflezen.

Precisiewegers
In het geval van uiterst nauwkeurige wegingen is een precisieweger ideaal. Deze weegschalen kunnen tot 500 gram meten, en dat tot 0,1 gram nauwkeurig. Dat maakt deze wegers uitermate geschikt voor laboratoria, dieettoepassingen, het wegen van sieraden of kleine hoeveelheden van een specifiek product. Om energie te besparen, schakelen deze apparaten zichzelf automatisch uit. Doorgaans werken ze op AAA-batterijen.

Als u kleine producten of kleine hoeveelheden van een bepaald product wil wegen, zijn gripzakjes ideaal om te gebruiken als verpakking. Met een labelprinter kan u vervolgens het zakje voorzien van een etiket met het juiste gewicht.

Bent u op zoek naar het juiste verzendmateriaal? Wij hebben een uitgebreid assortiment met verpakkingsartikelen, waar u alles vindt van verzenddozen, tot verpakkingstape en opvulmaterialen.
 Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.