123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
Meer dan 3,5 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

Gripzakjes

Bent u op zoek naar de ideale manier om klein materiaal te bewaren? Dankzij deze hersluitbare gripzakjes in verschillende formaten kan u de meest uiteenlopende producten verpakken. Ons assortiment bestaat uit een transparante versie en een versie met handig schrijfvlak.

Gripzakjes

Bestel gemakkelijk verschillende soorten gripzakjes online

Door allerlei losse artikelen bij elkaar op te bergen, zorgt u voor orde in huis. Plastic gripzakjes zijn uiterst handig voor het zorgvuldig opbergen van uw hobbymateriaal of klein gerief in de keuken. Door de handige druksluiting kan u de zakjes makkelijk openen, sluiten en hergebruiken. Alle Raadhuis universele gripzakjes zijn voorzien van een perforatiegaatje, waardoor u ze ook kan ophangen. Handig!

 

De kleine, middelgrote en grote gripzakken hebben een standaard dikte van 50 micron en zijn beschikbaar in een transparante versie of een versie met schrijfvlak. Bestel makkelijk en snel gripzakjes in verschillende formaten bij 123inkt. Op werkdagen voor 23u59 besteld, morgen al aan huis geleverd!


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten