123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Tijdschriften houders

Heeft u een grote verzameling tijdschriften of bijvoorbeeld een wachtkamer met brochures die u zou willen ordenen? Een tijdschriftenhouder is dan de perfecte oplossing voor u. Bij 123inkt koopt u tijdschriftenhouders in verschillende formaten, zodat u al uw magazines kan opbergen.

1 - 0 van 0

Tijdschriften houders

Tijdschriftenhouders nodig?

Zorg voor een opgeruimd gevoel met behulp van een tijdschriftenhouder. Of u nu tijdschriften, brochures of documenten wil opbergen, met behulp van een tijdschriftencassette zet u ze veilig en geordend weg. De standaard tijdschriftenhouders zijn voorzien van labelruimte, zodat u vanaf beide kanten kan zien wat er in de cassette zit. Naast het standaardformaat kan u ook kiezen voor een jumbo tijdschriftencassette. Hier past ruim drie keer zoveel in ten opzichte van het standaardformaat. Ze worden geleverd met verwijderbare tussenschotten, waardoor u er ook bredere documenten in kwijt kan. 
 

Naast verticale tijdschriftenhouders hebben we ook horizontale tijdschriftenhouders. Deze zijn ideaal voor het archiveren van tijdschriften of documenten in een kast of archiefrek. Bij 123inkt vindt u ongetwijfeld de cassette die u nodig heeft.


Kijk ook zeker eens naar onze boekensteunen. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.