123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Sorteermappen

Een sorteermap helpt u met het overzichtelijk documenteren van verscheidene papieren in één map. U kan zelf kiezen op welke manier u graag sorteert. Bij 123inkt koopt u ongetwijfeld de juiste sorteermappen.

1 - 0 van 0

Sorteermappen

Koop eenvoudig de juiste sorteermap bij 123inkt

Het is mogelijk om documenten op verschillende manieren te ordenen:

  • op kleur

  • op letter

  • op numerieke volgorde

  • op kenmerk

Projectmap kopen?

Wist u dat wij naast sorteringsmappen ook projectmappen hebben? In deze mappen sorteert u uw documenten in 6 uittrekbare vakken. Deze vakken zijn voorzien van index labels, zodat u uw documenten snel terugvindt. Deze mappen zijn afsluitbaar met een elastische band zodat u geen documenten kan verliezen.

 

Bestel een waaiermap

Heeft u aanzienlijk meer compartimenten nodig, dan is een waaiermap misschien de geschikte oplossing voor u. Met 26 compartimenten en een gesloten zijkant, biedt een waaiermap veel opbergruimte. Dankzij de kartonnen kaft, overtrokken met PP folie, zijn uw documenten ook beschermd tegen stof en vuil. De waaiermap, ofwel harmonicamap, is voorzien van linten om de map stevig te sluiten.

 

Heeft u al genoeg sorteermappen in huis, maar zoekt u een oplossing om deze op te bergen? Dan zijn onze archiefdozen heel handig! Of misschien wil u overstappen naar hangmappen of classeurs? Ook hiervoor kan u bij ons terecht.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.