123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Win een PlayStation 5 t.w.v. € 550!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Waaiermappen


Wil u een waaiermap bestellen om losse documenten volgens alfabet of datum te sorteren? Bij ons koopt u handige Leitz harmonicamappen voor het logisch ordenen van al uw documenten. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis!


Koop hier uw voordelige waaiermap online

Bent u op zoek naar een map om losse documenten handig te sorteren? Onze waaiermappen bieden hiervoor een oplossing. De mappen met compartimenten maken het namelijk makkelijk om documenten op logische wijze te sorteren.

Stevige A4 waaiermappen om veilig en logisch te sorteren

De waaiermappen die we aanbieden, zijn geschikt voor het opbergen van losse A4-documenten. De mappen zijn gemaakt uit stevig karton, overtrokken met PP-folie. Dat zorgt ervoor dat ze erg stevig zijn en bestand tegen stof en vuil. De compartimenten aan de zijkant van de waaiers zijn afgesloten, hierdoor zitten de documenten steeds veilig opgeborgen. Voor een extra beveiliging sluit u de map met vakken af met behulp van linten.

Harmonicamappen met 26 of 31 compartimenten

Wij verkopen twee soorten Leitz waaiermappen. Wil u documenten ordenen volgens de letters van het alfabet? Koop dan een map met 26 compartimenten, gemarkeerd van A tot Z. Wanneer u veel documenten met namen bewaart, is deze map handig om de juiste namen meteen terug te vinden. Sorteert u liever op datum? Koop dan een waaiermap met 31 compartimenten, die staan voor de dagen van de maand. Zo ziet u bijvoorbeeld makkelijk hoeveel u elke dag verkocht hebt, wat de taken van de dag zijn…

De verschillende mogelijkheden van een waaiermap

Onze Leitz waaiermappen zijn multi-inzetbaar. De sorteermap met letters gebruikt u bijvoorbeeld om een catalogus alfabetisch te ordenen of een klantenbestand op naam te sorteren. De waaiermap met de cijfers 1 tot 31 is nuttig wanneer u bijvoorbeeld facturen wil sorteren volgens de datum van de maand. Daarnaast zijn de genummerde waaiermappen ook handig voor platenverzamelaars. De afmetingen van de map maken het namelijk perfect mogelijk om er LP’s in te bewaren. Een enorme keuze aan toepassingen, dus!

Andere soorten mappen om makkelijk te sorteren

Bent u, naast waaiermappen, nog op zoek naar andere soorten mappen om documenten in te sorteren? Neem dan eens een kijkje bij onze andere sorteermappen. Zo kan u ervoor kiezen om te sorteren op blanco tabs, op cijfer, op letter of op kleur. Ook een projectmap is handig om losse documenten in op te bergen en overal mee naartoe te nemen. Deze hebben meestal een iets kleinere opbergcapaciteit.
 

Veelgestelde vragen

Wat zijn waaiermappen?

Waaiermappen zijn handige sorteermappen met meerdere compartimenten waarin u documenten op uw eigen manier sorteert. Zo sorteert u bijvoorbeeld volgens nummers of volgens de letters van het alfabet.

Wat is het nut van waaiermappen?

Waaiermappen of harmonicamappen gebruikt u om losse documenten volgens een bepaalde logica te sorteren. Gebruik ze bijvoorbeeld om documenten alfabetisch of volgens de dagen van de maand te ordenen.

Waar kan ik goedkope waaiermappen kopen?

De prijs van waaiermappen verschilt natuurlijk naargelang de kwaliteit van de gebruikte materialen en het aantal compartimenten. Bij 123inkt garanderen wij een goede kwaliteit en een voordelige prijs voor al onze producten, dus ook voor waaiermappen.


Heeft u nog vragen over het bestellen van waaiermappen? Kijk dan even op onze Vraag en antwoord pagina. Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Vindt u toch niet wat u zoekt? Contacteer dan onze klantendienst, wij helpen u graag verder!