123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Schrijfmappen

Een schrijfmap houdt uw belangrijkste spullen bij elkaar. Ideaal als u voor het werk op pad bent. De meeste schrijfmappen bevatten een notitieblok en hebben ruimte voor een pen. Koop een conferentiemap die dicht kan en verlies nooit meer uw documenten.

1 - 0 van 0

Schrijfmappen

Het gemak van een schrijfmap | Bestel eenvoudig op 123inkt

Veel schrijfmappen zijn voorzien van een A4-of A5-schrijfblok, dat u makkelijk kan vervangen dankzij het handige insteekvak. Naast de standaard schrijfmappen verkopen wij ook vergadermappen met een luxueuze kunstlederen kaft. Deze mappen bieden, naast ruimte voor een cursusblok en pen, vaak ook extra opbergmogelijkheden. Denk hierbij aan een vak voor losse papieren, visitekaartjes of zelfs een kleine tablet. U kan ook kiezen voor een schrijfmap met ringen. Het voordeel hiervan is dat deze map ook geperforeerde documenten kan bijhouden.

  

Met een schrijfmap heeft u niet alleen alles bij de hand, maar straalt u ook professionaliteit uit. Koop ook een mooie pen om bij u te dragen in de schrijfmap. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt onze klantendienst u ook graag verder.