123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Puntenslijpers

Op zoek naar een goede potloodslijper? In ons assortiment vindt u allerlei soorten potloodscherpers, voor verschillende potloden. Kies voor een standaard puntenslijper of een elektrische slijper. Bij ons vindt u potloodslijpers tegen de beste prijs!

1 - 0 van 0

Puntenslijpers

Koop puntenslijpers online bij 123inkt

Verschillende soorten potloden vragen om verschillende soorten slijpers. De potloodscherpers zijn geschikt voor allerlei diktes en vormen en zijn beschikbaar in diverse ontwerpen. Naast de standaard puntenslijper koopt u bij 123inkt ook potloodslijpers met 2 openingen. Hierbij is de gewone opening voor standaard potloden en de bredere opening voor kleurpotloden, grafietpotloden en extra dikke potloden. U kan ook kiezen voor een potloodscherper met opvangbakje. Dit zorgt ervoor dat het slijpsel netjes wordt opgevangen en niet op de tafel, uw tekeningen of schriften terechtkomt. Wij hebben ook een potloodslijper met draaihendel, waardoor het slijpen van potloden nog makkelijker wordt.

 

Elektrische puntenslijpers

Wil u het uzelf nog makkelijker maken? Bekijk dan eens het assortiment elektrische slijpers. Ook hierin kan onderscheid gemaakt worden tussen standaard en dikke potloden. U kan kiezen voor een elektrische potloodslijper op batterijen, of een met een stekker. Ook kan u kiezen voor een automatische scherper. Deze puntenslijpers zijn voorzien van een automatische slijpstop, waardoor ze stoppen met slijpen zodra de ideale punt is bereikt.


Slijp al uw potloden met een slijper van 123inkt. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.