123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Markeringspunten

Met markeringspunten ordent u documenten, presentaties of kalenders. Wij hebben ronde stickers in zowel grote als kleine diameters en zorgen bovendien voor een scherpe prijs en een snelle levering. Bestel dus vandaag nog uw markeringspunten!

1 - 0 van 0

Markeringspunten

Markeringsstickers nodig? Bestel voordelig online

Orden uw papieren met markeringsstickers

Markeringspunten zijn ronde stickers om documenten te labelen, ordenen of categoriseren. De markeringsstickers hebben verschillende kleuren, waarmee u papieren of taken meteen in de juiste categorie indeelt. Ook bij het indelen van planborden of kalenders komt een kleurcodering goed van pas, bijvoorbeeld om taken of afspraken van bepaalde personen aan te geven met dezelfde kleur. Gebruikt u soms een flipover voor presentaties of brainstorms? Dan zijn de ronde markeringsstickers een handig hulpmiddel, bijvoorbeeld om grafieken te maken, ideeën te inventariseren en hoeveelheden te visualiseren.

Markeringspunten als kortingsstickers

Vanwege de verschillende kleuren zijn markeringsstickers ideaal als kortingsstickers of prijsstickers. Elke kleur staat dan voor een bepaalde prijs of een bepaald kortingspercentage. Ook zijn markeringspunten geschikt om op te schrijven, bijvoorbeeld met een permanent marker. Op die manier maakt u het kleurensysteem nog duidelijker: niet alleen de kleur van de prijssticker communiceert de prijs, maar ook de informatie die u erop schrijft. Print u liever een tekst op uw sticker? Neem dan een kijkje bij onze bedrukbare etiketten.
Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag even verder.