123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Nietjes

Papieren aan elkaar vastnieten? Met de juiste nietjes gaat dit gemakkelijk en snel. Kies hieronder het juiste formaat en bestel voordelig online. Hulp nodig bij het kiezen? Vergelijk alle nietjes.

Goedkope nietjes bestellen? Zo vindt u de juiste maat!

Het juiste formaat nietjes bestellen voor uw (elektrische) nietmachine of niettang? Gebruik hiervoor onze vergelijkingspagina. Kies welke nietjes u nodig heeft aan de hand van de papierdikte en het aantal vellen. Belangrijk: een nietje heeft ongeveer 3 millimeter extra lengte nodig om zich aan het papier te kunnen hechten. Daarnaast kan u ook zoeken op het type nietje. Dit vindt u gemakkelijk op de doos.
 
Hulp nodig bij het kiezen van de juiste nietjes?
 
 

Veelgestelde vragen

Welke maat nietjes heb ik nodig?

De meeste nietmachines werken met 24/6 nietjes. Dit is de standaard nietjesmaat. Op de website van 123inkt vindt u een handig overzicht van de verschillende maten. Met behulp van de papierdikte en het aantal vellen dat u wil nieten, weet u onmiddellijk welke nietjes u nodig heeft.

Wat betekent de nietjesmaat?

Een nietjesmaat bestaat altijd uit twee getallen. Neem bijvoorbeeld het standaard formaat 24/6. Het eerste getal (24) staat voor de hechtdraadnorm, ofwel hoe sterk het staal is. Hoe hoger het getal, hoe sterker het nietje. Het tweede getal (6) staat voor de pootlengte in millimeters.


Heeft u vragen over het bestellen van nietjes? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.