123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Venstermappen


Bent u op zoek naar venstermappen om uw dossiers, offertes of ontwerpen in op te bergen? Bestel hier handige venstermappen in verschillende kleuren en ga voor een perfect geordend kantoor! Bestelt u voor 23:59? Dan heeft u uw mappen de volgende dag al in huis!


Leitz venstermap lichtblauw A4 (100 stuks) 39500030 202900
vergroten
Omschrijving De lichtblauwe Leitz venstermap is gemaakt van 160 grams karton. Deze kartonnen L-map met venster is ook te gebruiken als correspondentie- en circulatiemap. Het venster is gemaakt van perkamentpapier waardoor de inhoud direct herkenbaar is. Leitz venstermappen hebben een opening aan de boven- en rechterzijde.
Specificaties
Merk: Leitz Materiaal: karton
Kleur: lichtblauw Formaat: A4
Afmetingen: 220 x 310 mm (LxB) Aantal: 100
Morgen in huis
€ 39,50 (Incl. 21% btw)
( € 32,64 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Leitz venstermap lichtgroen A4 (100 stuks) 39500050 202902
vergroten
Omschrijving De lichtgroene Leitz venstermap is gemaakt van 160 grams karton. Deze kartonnen L-map met venster is ook te gebruiken als correspondentie- en circulatiemap. Het venster is gemaakt van perkamentpapier waardoor de inhoud direct herkenbaar is. Leitz venstermappen hebben een opening aan de boven- en rechterzijde.
Specificaties
Merk: Leitz Materiaal: karton
Kleur: lichtgroen Formaat: A4
Afmetingen: 220 x 310 mm (LxB) Aantal: 100
Morgen in huis
€ 39,50 (Incl. 21% btw)
( € 32,64 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Leitz venstermap geel A4 (100 stuks) 39500015 202896
vergroten
Omschrijving De gele Leitz venstermap is gemaakt van 160 grams karton. Deze kartonnen L-map met venster is ook te gebruiken als correspondentie- en circulatiemap. Het venster is gemaakt van perkamentpapier waardoor de inhoud direct herkenbaar is. Leitz venstermappen hebben een opening aan de boven- en rechterzijde.
Specificaties
Merk: Leitz Materiaal: karton
Kleur: geel Formaat: A4
Afmetingen: 220 x 310 mm (LxB) Aantal: 100
Morgen in huis
€ 39,50 (Incl. 21% btw)
( € 32,64 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Leitz venstermap rood A4 (100 stuks) 39500025 202898
vergroten
Omschrijving De rode Leitz venstermap is gemaakt van 160 grams karton. Deze kartonnen L-map met venster is ook te gebruiken als correspondentie- en circulatiemap. Het venster is gemaakt van perkamentpapier waardoor de inhoud direct herkenbaar is. Leitz venstermappen hebben een opening aan de boven- en rechterzijde.
Specificaties
Merk: Leitz Materiaal: karton
Kleur: rood Formaat: A4
Afmetingen: 220 x 310 mm (LxB) Aantal: 100
Morgen in huis
€ 39,50 (Incl. 21% btw)
( € 32,64 excl. 21% btw )
direct leverbaar

Bestel goedkope venstermappen online

Dankzij onze venstermappen hoeft u nooit meer tijd te verspillen aan het zoeken naar de juiste documenten. Dankzij het doorzichtige venster kan u immers steeds zien wat er nu precies in de map zit. Koop hier de meest voordelige venstermappen.

De drie grootste voordelen van venstermappen

Venstermappen zijn insteekhoezen met een venster van perkamentpapier die heel wat voordelen bieden. Ten eerste hebben de mappen een opening aan de boven- en rechterzijde, waardoor u er makkelijk documenten kan aan toevoegen of terug uithalen. U kan uw dossiers dus snel aanpassen of aanvullen. Ten tweede zorgt het doorzichtige venster aan de voorkant ervoor dat u in een oogopslag kan zien wat er precies in de insteekhoes zit. Ten slotte is er op de voorkant van de map ook ruimte om notities te maken. Zo kan u met een permanent marker de naam van het project, de klant of de offerte noteren.

Stevige venstermappen in verschillende kleuren

In onze webshop verkopen wij Leitz venstermappen met de afmetingen 220 x 310 mm. Ze zijn dus perfect om A4-documenten in op te slaan. De mappen zijn gemaakt van karton van 160 g/m², wat voor een zekere stevigheid zorgt. De venstermappen van het merk Leitz zijn beschikbaar in verschillende opvallende kleuren. Zo kan u uw dossiers sorteren volgens kleur en raken ze nooit meer zoek.

Andere soorten mappen voor het opbergen van al uw documenten

Naast voordelige venstermappen kan u ook kiezen uit ons ruim aanbod aan andere opbergmappen. Zonder twijfel vindt u een passende oplossing om uw documenten netjes in op te bergen. Hieronder vindt u alvast enkele voorbeelden:
  • Classeurs: deze mappen zijn extreem handig voor het bewaren van grote hoeveelheden documenten, die u bovendien steeds makkelijk kan raadplegen.
  • Bestekmappen: bestekmapjes zijn ideaal om documenten op een verzorgde wijze te presenteren.
  • Projectmappen: deze mappen zijn perfect voor het opbergen van losse documenten. U neemt ze bovendien makkelijk overal mee naartoe.

Veelgestelde vragen

Wat zijn venstermappen?

Venstermappen zijn insteekhoezen met een opening aan de boven- en rechterzijde en met een venster van perkamentpapier. Zo kan u meteen de inhoud van de map zien en bovendien makkelijk documenten toevoegen of uit de map halen.

Waarvoor kan ik venstermappen gebruiken?

Venstermappen kan u gebruiken voor het makkelijk ordenen van losse documenten. Dankzij het doorzichtige venster in perkamentpapier ziet u meteen de inhoud van de map. Losse documenten ordenen wordt dus erg makkelijk met venstermappen.

Waar kan ik goedkope venstermappen kopen?

De prijs van venstermappen is vaak verschillend naargelang de kwaliteit en het gebruikte materiaal. Bij 123inkt garanderen wij de laagste prijs en een goede kwaliteit op al onze producten, waaronder ook venstermappen.
 

Heeft u nog vragen over het bestellen van venstermappen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina. Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen. Vindt u toch nog niet wat u zoekt? Contacteer dan onze klantendienst, wij helpen u graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis