123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bestekmappen

Bestel bestekmappen om documenten, zoals bijvoorbeeld verslagen, bijeen te binden. Voeg uw pagina's samen in een snelhechter en maak er makkelijk en snel een verzorgd document van. Maak een keuze uit ons ruime assortiment bestekmappen.

1 - 0 van 0

Bestekmappen

Bestekmappen bestellen voor al uw documenten

Een A4 of A5 bestekmapje helpt u om documenten snel in te binden. De mapjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor u ze kan afstemmen op bijvoorbeeld de kleur van uw titelblad. Op deze manier kan u er één geheel van maken. De snelhechtmappen zijn voorzien van een witte, beschrijfbare strook zodat u zelf de mappen van een passende titel kan voorzien. 

 

Offertemappen

Wij hebben ook professionele offertemappen. Dankzij de snelhechttechniek kunnen geperforeerde documenten hierin worden bewaard. Kies welke kleur het beste past bij wat u wil uitstralen, bijvoorbeeld een rood, blauw of geel bestekmapje. Wil u de map voor uw rapport of presentatie liever personaliseren? Kies dan voor een van de rapportmappen. Door de transparante insteekhoes op de kaft maakt u een passend geheel van uw document.

 

Archiveren

Op zoek naar manieren om gemakkelijk te archiveren? Dan zijn onze kartonnen bestekmappen en archiefbinders perfect om netjes en makkelijk te archiveren. Zo hoeft archiveren niet lang te duren en kan u uw documenten goed bijhouden. Door gebruik te maken van opbergdozen die u kan labelen met een labelprinter vindt u uw documenten gemakkelijk terug en zijn ze veilig opgeslagen. Kijk ook eens naar de archiefmappen in ons assortiment, een goed alternatief voor het bundelen van documenten voor uw archief. 

 

Een perforator is onmisbaar wanneer u documenten in een bestekmap wil presenteren. Wij bieden een ruime keuze perforators aan in onze webshop. Zo kan u op 123inkt terecht voor onder andere een 2-gaatsperforator, een 4-gaatsperforator en een perforator met 23 gaten.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.