123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Opbergdozen

Heeft u ook graag dat uw gerief ordelijk is opgeborgen? Koop dan een van deze opbergdozen om bijvoorbeeld uw foto's, papieren en (hang)mappen in te stockeren. Van transparant tot heldere vrolijke kleuren, wij verkopen allerlei sorteerdozen in verschillende formaten.

1 - 0 van 0

Opbergdozen

Opbergdozen voor al uw gerief | Bestel gemakkelijk op 123inkt

Om een passende doos voor uw spullen te vinden, hebben wij grote opbergdozen, medium opbergdozen en kleine opbergdozen. De opbergboxen zijn opvouwbaar en hierdoor makkelijk in elkaar te zetten. Naast opvouwbare dozen hebben we ook transparante opbergdozen, zodat u in één oogopslag kan zien wat u in de doos heeft opgeslagen.

  • Kleine opbergdozen, met een formaat van 216 x 282 x 160 mm (LxBxH).

  • Medium opbergdozen, met een formaat van 281 x 369 x 200 mm (LxBxH).

  • Grote opbergdozen, met een formaat van 369 x 484 x 200 mm (LxBxH).

Wil u liever kleinere objecten opslaan in uw opbergdoos? Kies dan voor een van de sorteerdozen, waarbij u de inhoud van de doos kan verdelen over 2, 3 of 4 vakken. De sorteerdozen zijn ook opvouwbaar, beschikbaar in verschillende formaten en verkrijgbaar in verschillende kleuren.
 

Voor de zwaardere objecten, zoals bijvoorbeeld de weekboodschappen of gereedschap, hebben we ook plooiboxen in ons assortiment. Alle boxen zijn inklapbaar en voorzien van handgrepen waarmee ze goed te verplaatsen zijn. Indien u het vouwkrat voor uw boodschappen wil gebruiken, zijn de koeltassen die in deze plooiboxen passen wellicht een goede toevoeging om uw gekoelde producten te vervoeren.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.