123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Tijdelijk of permanent inbinden | Bestel voordelig op 123inkt.be

Een rapport, verslag of voorstel wil u natuurlijk netjes kunnen presenteren. Door te kiezen voor inbinden kan u uw belangrijke documenten voorzien van een representatieve uitstraling. Zowel bij grote bedrijven en kantoren als thuis kan u gemakkelijk inbinden.

Bij 123inkt.be zijn alle benodigdheden voor inbinden verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Kies uit GBC inbindmachines van hoge kwaliteit, voor zowel occasioneel als intensief gebruik. Daarnaast kan u precies de juiste draadruggen, bindruggen, bindstrips en klem- en klikstrips bestellen. Dankzij de verscheidenheid in materialen en kleuren vindt u gemakkelijk de juiste producten voor uw documenten. Met thermische of (niet) transparante bindomslagen maakt u het geheel compleet.

Er zijn twee manieren om papieren in te binden, namelijk tijdelijk en permanent. Het voordeel van tijdelijk inbinden is dat u gemakkelijk aanpassingen kan doorvoeren. Permanent inbinden is ideaal voor het voorkomen van fraude. Hieronder vindt u de verschillende opties voor deze twee methodes:

Tijdelijk inbinden:
CombBind
ClickBind
ProClick
VeloBind
MultiBind (bindruggen)

Permanent inbinden:
WireBind
SureBind
ThermaBind
MultiBind (draadruggen)
ColorCoil
 
Hulp nodig bij het kiezen? Klik hier om alle bindsystemen te vergelijken 

 
Heeft u nog vragen over het bestellen van een inbindapparaat of de juiste bind- en draadruggen? Onze klantendienst helpt u graag op weg.