123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Papiermanden

Gebruik een papiermand om uw kantoor of werkomgeving netjes te houden. Dit kantoorartikel is onmisbaar bij een clean desk policy. De papiermanden in ons assortiment zijn te koop in diverse kleuren. Schaf nu een prullenbak aan in het gewenste formaat!

1 - 0 van 0

Papiermanden

Bestel eenvoudig en snel een papiermand bij 123inkt

Bij de aankoop van een papiermand kan u kiezen tussen de materialen metaal of polystyreen. Naast verschil in materiaal is er ook verschil in het volume per papiermand. In ons assortiment hebben we manden met volumes van 15 tot 18 liter. Deze vuilbakken zijn niet voorzien van een deksel, u gooit al uw papier dus gewoon in de mand. 


De papiermanden zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en materialen. Enkele van deze prullenmanden zijn voorzien van een geïntegreerde handgreep, waardoor u gemakkelijk uw vuilniszakken kan vervangen of aan de prullenmand kan bevestigen. Deze vuilniszakken schaft u het voordeligst aan bij 123inkt, in allerlei formaten en materialen.
Kies voor gemak en bestel een van onze kleurrijke papiermanden. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog andere vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt onze klantendienst u ook graag verder.