123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 21.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Vergadertafels

Op deze pagina vindt u een groot assortiment vergadertafels en kantoortafels. Kies bijvoorbeeld voor een vierkante of grote vergadertafel. Onze tafels zijn stevig, stijlvol en scherp geprijsd. Bestel vandaag nog en richt uw kantoor professioneel in!

Vergadertafels

Vergadertafel kopen in diverse kleuren en maten

Uw kantoorinrichting is niet compleet zonder één of meerdere vergadertafels. Daar worden immers de beste ideeën uitgewerkt en de belangrijkste gesprekken gevoerd. Wil u een vergadertafel kopen? Hier vindt u ze in allerlei afmetingen en kleuren. Kies voor elke ruimte een passende kantoortafel en zorg voor een uitstraling die past bij uw bedrijf.

De beste vergadertafel kiezen

Bij het aanschaffen van een vergadertafel zijn een aantal keuzes erg belangrijk. Zo zorgt u ervoor dat u efficiënt kan brainstormen en dat de tafel past in uw vergaderruimte - zowel letterlijk als figuurlijk.

Ovale, rechthoekige en vierkante vergadertafels

Ten eerste kiest u de vorm van de vergadertafel. Deze is bepalend voor het aantal mensen dat aan de tafel kan zitten, maar ook voor de positie van de zitplaatsen. Bij een vierkante vergadertafel is er bijvoorbeeld veel contact tussen alle deelnemers, doordat er aan alle zijden evenveel zitten. Bij een rechthoekige, lange vergadertafel daarentegen, is er soms veel afstand tussen degenen die links en rechts zitten. Elke vorm heeft zijn voordelen, dus als u verschillende vergaderruimtes heeft, kan u ook voor beide kiezen.

Formaat en het aantal personen

Niet alleen de vorm bepaalt de capaciteit van de tafel. Dat doet vooral in het formaat. Houd hierbij rekening met het aantal stoelen dat u rond de tafel wilt kunnen neerzetten. Vergadert u vaak met meer dan 4 personen? Dan adviseren wij een grote vergadertafel van minimaal 160 cm lang. Zo is er voldoende ruimte tussen de stoelen en kunnen deelnemers vrij bewegen. In onze webshop vindt u ook grote vergadertafels tot wel 200 cm lang, voor nog grotere gezelschappen. Bekijk onderstaande tabel voor een aantal richtlijnen:
 Breedte vergadertafel
Aantal personen Verdeling Breedte vergadertafel
2 Elke zijde 1 persoon 80 x 80
4 Elke zijde 2 personen 120 x 80
6 Elke zijde 2 personen +
1 aan beide uiteinden
160 x 80
6 Elke zijde 3 personen 180 x 80
8 Elke zijde 3 personen +
1 aan beide uiteinden
200 x 80

Kleur van het frame

Voor een passende uitstraling kiest u uiteraard ook zelf de kleur van de vergadertafel. Het frame en de poten zijn daar belangrijke onderdelen van. Wij verkopen vergadertafels met frames in wit, zwart en aluminium.

Kleur van het tafelblad

Tot slot heeft u de keuze uit tafelbladen in verschillende kleuren. Heeft een houten vergadertafel uw voorkeur? Kies dan voor een blad met kersenhout of eikenpatroon. Uiteraard verkopen wij ook effen witte en zwarte vergadertafels.

Meer dan kantoortafels

Bij het inrichten van een professioneel, modern kantoor komt nog veel meer kijken dan alleen het uitkiezen van een goede vergadertafel. In elke ruimte is er behoefte aan specifieke spullen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment kantoorinrichting, zodat u in één keer al uw benodigdheden bestelt.
 

Veelgestelde vragen

Wat is een goede hoogte voor een vergadertafel?

De gemiddelde hoogte voor een vergadertafel ligt rond de 75 centimeter. Voor de meeste mensen is dit een comfortabele hoogte. Bovendien correspondeert deze hoogte met de zithoogte van de meeste stoelen.

Hoe breed is een vergadertafel voor 6 stoelen?

Wil u aan beide kanten drie stoelen op een rij? Dan heeft u een vergadertafel van minimaal 180 cm nodig. Als u twee stoelen aan de kop plaatst, is een vergadertafel van 160 cm groot genoeg voor zes stoelen. Uiteraard hangt dit ook af van hoe breed de stoelen zijn.

Hoeveel cm ruimte is er per persoon aan een vergadertafel?

Om comfortabel aan een vergadertafel te zitten, moet u ongeveer 65 tot 70 cm per persoon rekenen. Op 123inkt.be vindt u vergadertafels in diverse afmetingen, zodat er altijd genoeg ruimte is voor het aantal stoelen dat u wilt plaatsen.


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis