123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Dubbelzijdige tape


Hier bestelt u dubbelzijdige tape in diverse breedtes en lengtes. In ons assortiment vindt u niet alleen sterke dubbelzijdige tape voor muurbevestiging en klussen, maar ook smalle tapes voor hobbyprojecten. Bestel vandaag nog dubbelzijdige tape voor uw volgende project!


Dubbelzijdige tape nodig? Bestel hier voordelig online

In ons assortiment vindt u diverse soorten dubbelzijdige tape. Deze tape kent namelijk vele toepassingen en komt zowel bij het klussen als bij hobbyprojecten goed van pas. We maken daarom onderscheid tussen smalle en brede dubbelzijdige tape.

Smalle dubbelzijdige tape

Smalle dubbelzijdige tape is 12 of 19 mm breed en ideaal voor het inplakken van foto’s of het maken van plakboeken. De tape voorkomt dat u aan de slag moet met lijm of dat u zichtbaar plakband over de foto moet plakken. Daarnaast is dubbelzijdige plakband heel geschikt voor het ophangen van posters of aanplakbiljetten, zowel binnen als buiten.

Brede dubbelzijdige tape

Brede dubbelzijdige tape is tot wel 50 mm breed en is hierdoor veel sterker. U gebruikt brede tape voor allerlei klussen, zoals het leggen van vloerbedekking. Daarnaast is deze tape ideaal voor het bevestigen van fotokaders, zwaardere schilderijen of borden aan de muur, zonder dat u gaatjes hoeft te boren. Dit type dubbelzijdige tape is geschikt voor veel verschillende ondergronden, zoals tegels, metaal, kunststof en lak.

Dubbelzijdige tape met en zonder schutlaag

De schutlaag is de beschermingslaag die op één kant van de tape zit en ervoor zorgt dat de tape op de rol niet aan de laag erboven blijft plakken. Hierdoor kan u de tape met schutlaag eerst goed aandrukken op de ondergrond. Tape zonder schutlaag heeft als voordeel dat het direct vanaf de rol gebruiksklaar is. U kiest dus zelf of u dubbelzijdige tape met of zonder schutlaag bestelt.

Handig als u dubbelzijdige tape gebruikt

Als u thuis aan de slag gaat met dubbelzijdige tape, komen de volgende items misschien ook wel van pas:
 

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik dubbelzijdige tape gebruiken?

Dubbelzijdige tape met schutlaag gebruikt u door de tape ergens op te plakken, bijvoorbeeld op de muur, en vervolgens de schutlaag te verwijderen. Nu kan u iets anders aan de andere kant van de tape bevestigen. Heeft u dubbelzijdige tape zonder schutlaag? Dan raden wij een gesloten dispenser aan. Deze beschermt de tape zonder schutlaag tegen stof en helpt u om de tape eenvoudig van de rol te scheuren.

Hoe moet ik dubbelzijdige tape verwijderen?

De lijmlaag van dubbelzijdige tape kan op verschillende manieren losgemaakt worden:
  • Losweken met een warm sopje en een spons
  • Oplossen met een beetje alcohol of aceton op een doek
  • Insprayen met een beetje WD40
  • Behandelen met speciale stickerverwijderaar
Op de website van 123schoon leest u meer tips over het verwijderen van taperesten.

Wat is de sterkste dubbelzijdige tape?

Tesa Powerbond Ultra Strong staat bekend als de sterkste dubbelzijdige tape. Deze sterke tape heeft een extra hoge kleefkracht en geeft een permanente hechting. U hangt er voorwerpen tot een gewicht van 6 kilogram mee op. In een optimale situatie kan deze dubbelzijdige tape per 10 cm zelfs tot wel 10 kg dragen! U bestelt de Powerbond Ultra Strong het goedkoopst bij 123inkt.


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag verder.