123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Informatieborden

Informatieborden helpen bezoekers en medewerkers de juiste informatie of locatie te vinden. Onmisbaar voor een professionele uitstraling! Bestel dus vandaag nog uw pictogrammen en informatieborden voor binnen of buiten.

1 - 0 van 0

Informatieborden

Koop hier uw informatieborden, symbolen en pictogrammen

Informatieborden zijn eigenlijk een soort verkeersborden: ze geven informatie en wijzen de weg. Met behulp van symbolen en pictogrammen geven informatiebordjes aan wat de regels voor een ruimte zijn of welke ruimte zich achter een bepaalde deur bevindt. De informatie is eenvoudig te begrijpen en zo voorkomt u vragen van bezoekers. Ook is een informatiebord een veiligheidsproduct, bijvoorbeeld een bord dat waarschuwt voor een gladde vloer of een pictogram dat aangeeft waar de EHBO-post is.

Informatieborden voor elke deur

Vooral op deuren hebben informatieborden en symbolen veel toegevoegde waarde, omdat ze het navigeren door een gebouw vereenvoudigen. Van een toiletlocatie tot een rookverbod: allemaal belangrijke informatie, zodat u weet waar u aan toe bent. De zelfklevende infobordjes in ons assortiment zijn stevig en de universele symbolen zijn zeer begrijpelijk. Daarnaast vindt u hier ook deurbordjes die helpen bij het identificeren van (persoonlijke) kantoren. Wil u de beschikbaarheid van een bepaalde ruimte aangeven? Een schuifbordje is de oplossing! Kortom: met informatieborden begeleidt u medewerkers én bezoekers overzichtelijk naar de juiste ruimte in een gebouw.

Altijd de juiste informatie

Ook waarschuwingsborden, tafelnaambordjes en parkeerschijven vallen onder informatieborden, aangezien ook die producten u helpen en informeren. Bent u op zoek naar een groter bord waar nog meer informatie op past? Neem dan een kijkje bij onze stoepborden, waarin u posters in verschillende formaten plaatst.
Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag even verder.