123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pleisterdispensers


Bewaar al uw pleisters op één plek met onze handige pleisterdispensers. Zo liggen uw pleisters altijd binnen handbereik en kan u ze direct gebruiken. De pleisterhouder is onmisbaar voor een veilige werkplek, op school of in openbare ruimtes.


Op zoek naar pleisterdispensers? Bestel nu voordelig!

Pleisters zitten vaak verpakt in een kartonnen doosje. Misschien heeft u zelf al voorgehad dat ze op ongelukkige momenten uit het doosje vielen of dat de verpakking kapot scheurde. Of u deze situaties nu herkent of niet, met een pleisterdispenser lost u dit eenvoudig op. 

Hang een pleisterdispenser op aan uw muur

In onze webshop vindt u pleisterhouders die u eenvoudig ophangt aan de muur. Ze hebben aan de onderkant een opening, waar u de pleisters gemakkelijk uithaalt. Daarna plakt u ze direct op de wond. De meeste dispensers bevatten ook een pakketje pleisters. Handig, want hierdoor heeft u meteen een voorraad! De pleisters zijn gemaakt van huidvriendelijk materiaal, waardoor irritatie wordt voorkomen. 

Extra pleisters

Wil u een nóg grotere voorraad? Plaats dan bij uw bestelling een set refill-pleisters. Deze hebben we beschikbaar in twee varianten: waterproof of elastisch. De waterbestendige pleisters zijn geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. De plakkende laag is zeer sterk, zelfs nadat deze nat is geworden. Kiest u voor de elastische variant, dan heeft u pleisters die soepel meebewegen met de huid. Hierdoor voelt u ze bijna niet zitten. 


Heeft u vragen over het bestellen van pleisterdispensers? Kijk dan op onze Vraag en antwoord pagina waar veelgestelde vragen staan beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.