123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
bijna 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

Pleisterdispensers


Bewaar al uw pleisters op één plek met onze handige pleisterdispensers. Zo liggen uw pleisters altijd binnen handbereik en kan u ze direct gebruiken. De pleisterhouder is onmisbaar voor een veilige werkplek, op school of in openbare ruimtes.


First Aid Only pleisterdispenser met 90 pleisters waterproof AC-P44001 400630
vergroten
Omschrijving De First Aid Only QuickAid dispenser bevat 90 pleisters. Deze pleisterhouder voor aan de muur zorgt ervoor dat een pleister altijd voorhanden is. Na het uitnemen kunnen ze gelijk opgeplakt te worden. Deze pleisters zijn waterproof en kunnen dus ook in vochtige ruimtes worden gebruikt. Ze zijn gemaakt van huidvriendelijk materiaal waardoor irritatie voorkomen wordt. Een pleisterdispenser is een must voor een veilige werkplek, school of openbare ruimte.
Specificaties
Merk: First Aid Only Inhoud: 90 stuks
Kleur: blauw OEM-code: AC-P44001
Type: pleisterdispenser Ons artikelnr: 400630
Tip: pleisters meebestellen

First Aid Only refill pleisters waterproof (45 stuks) € 6,95

Morgen in huis
€ 27,50 (Incl. 6% btw)
( € 25,94 excl. 6% btw )
direct leverbaar
First Aid Only refill pleisters waterproof (45 stuks) AC-P44005 400632
vergroten
Omschrijving Deze pleisters zijn geschikt als navulling voor de First Aid Only QuickAid pleisterdispenser. De verpakking bevat 45 waterproof pleisters; geschikt voor vochtige ruimtes. De refill-set is eenvoudig in de pleisterhouder te plaatsen.
Specificaties
Merk: First Aid Only Inhoud: 45 stuks
Soort: waterproof OEM-code: AC-P44005
Type: pleisters Ons artikelnr: 400632
Morgen in huis
€ 6,95 (Incl. 6% btw)
( € 6,56 excl. 6% btw )
direct leverbaar
First Aid Only pleisterdispenser met 90 pleisters elastisch AC-P44002 400631
vergroten
Omschrijving De First Aid Only QuickAid dispenser bevat 90 pleisters. Deze pleisterhouder voor aan de muur zorgt ervoor dat u steeds snel een pleister bij de hand heeft. Na het uitnemen, zijn ze onmiddellijk gebruiksklaar. Deze pleisters zijn elastisch en bewegen goed mee met de huid. Ze zijn gemaakt van huidvriendelijk materiaal en irriteren niet. Een pleisterverdeler is een must voor een veilige werkplek, school of openbare ruimte.
Specificaties
Merk: First Aid Only Inhoud: 90 stuks
Kleur: blauw OEM-code: AC-P44002
Type: pleisterdispenser Ons artikelnr: 400631
Tip: pleisters meebestellen

First Aid Only refill pleisters waterproof (45 stuks) 6,95

Morgen in huis
€ 27,50 (Incl. 6% btw)
( € 25,94 excl. 6% btw )
direct leverbaar

Op zoek naar pleisterdispensers? Bestel nu voordelig!

Pleisters zitten vaak verpakt in een kartonnen doosje. Misschien heeft u zelf al voorgehad dat ze op ongelukkige momenten uit het doosje vielen of dat de verpakking kapot scheurde. Of u deze situaties nu herkent of niet, met een pleisterdispenser lost u dit eenvoudig op. 

Hang een pleisterdispenser op aan uw muur

In onze webshop vindt u pleisterhouders die u eenvoudig ophangt aan de muur. Ze hebben aan de onderkant een opening, waar u de pleisters gemakkelijk uithaalt. Daarna plakt u ze direct op de wond. De meeste dispensers bevatten ook een pakketje pleisters. Handig, want hierdoor heeft u meteen een voorraad! De pleisters zijn gemaakt van huidvriendelijk materiaal, waardoor irritatie wordt voorkomen. 

Extra pleisters

Wil u een nóg grotere voorraad? Plaats dan bij uw bestelling een set refill-pleisters. Deze hebben we beschikbaar in twee varianten: waterproof of elastisch. De waterbestendige pleisters zijn geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. De plakkende laag is zeer sterk, zelfs nadat deze nat is geworden. Kiest u voor de elastische variant, dan heeft u pleisters die soepel meebewegen met de huid. Hierdoor voelt u ze bijna niet zitten. 


Heeft u vragen over het bestellen van pleisterdispensers? Kijk dan op onze Vraag en antwoord pagina waar veelgestelde vragen staan beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten