123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Elastiek


Of u nu meerdere papieren bij elkaar moet houden of een poster op wil rollen: elastiekjes zijn altijd handig om bij de hand te hebben. Kies het gewenste formaat en koop uw elastieken.


1 - 15 van 15

Voordelig elastieken bestellen

Wist u dat elastiekjes al in 1845 zijn uitgevonden? In dat jaar patenteerde de Britse uitvinder Stephen Perry het rekkertje. Sindsdien zijn elastieken niet meer weg te denken uit uw huis of kantoor. Ze zijn namelijk enorm handig om snel dingen bij elkaar te binden. Kleine, smalle elastiekjes zijn perfect om losse kabels samen te houden of een poster op te rollen. Bredere elastieken, ook wel postbode elastieken genoemd, zijn ideaal om een stapeltje post of mapje met papieren bij elkaar te binden of om een open zak pasta dicht te maken. U kan elastiekjes ook op een creatieve manier inzetten: ga aan de slag met tie-dye of maak een auto met een elastiekmotor. 

Bent u toch op zoek naar een manier om uw documenten samen te binden? Bekijk dan eens onze paperclips of papierklemmen. Voor het bij elkaar houden van kleine items raden wij gripzakjes aan.

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.